Monday, 27 April 2009

T to the A to the G....kak CT...


Tima kasih kak ct tokei salonnnn....(http://shamseat.blogspot.com) sudi kasi award nie kat haku..hehehe sory yerk kakkk...lamer giler baru ku collect award ngan Tag akak nihhh..bukan tak sudi tapi haku kesuntukkan maser laa kak...taklehhh nak ngadap blogg jerk kat ofiskannn harus buat kejer jugakkk...jenuh haku kodek-kodekkk blog kak ct carik hakunyer award ngan tag nihh....haku ingatttt diyer kasik kat haku tapi taktau biler keluarannyer..hahahaa kener study balikkk lorrr...

ocayyy sekarang haku Jawab tag plak...yerrrr haku tauuu byk lagik tag haku utang korunk kannnn.....takper takper...utang tetap utanggg...haku ingattt InsyaAllah..

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
SAYANGKU FAISH.....sebabbbbbnyerrrr


SAYANGKU......u know what i mean...it's really mean...

dan FAISH plakk....ader 2 sebab musababnyerr...

1--pertama~~~FAISH adalah gabungan namaku dan hubbyku...FAIESAL & SHIELA

2--keduanyer~~FAISH adalah nama awal utk Danial dan sudah semestinyer utk adik-adik Danial juger...FAISH DANIAL


2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://faish5807.blogspot.com ocayyyyyyy..FAISH tue dah tau kann kenapa...5807 tue plak merujuk pada Danial punyer besday...05hb OGOS 2007..yer SILA INGAT tarikh tue yerkk...

3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
huhhhhhh takder maknernyer method bagai...haku main belasahhhh jerkkk...korunk suker ker tak suker ker..ader haku kesahhhh...jannnjiiii haku sukerrrrr....kater blog haku kannnn...

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? sebabnya?
ader gak kengkadangg.....sebabbbbbb BIOL...

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Kak CT aka DOUBLE S...haku selalu masuk blog diyerrr...bolehhh cakap everyday masukk TAPI jarang jugak tinggal komenn...*samer cam blog lain ponn...hehe*

bagi haku kak CT seorg yg tabah dan kuat semangat....dan terlalu baikk ateyy...
haku doakan moga kak Ct sukses dalam bisnes diyer dan bahagia selalu disamping family tercinta....*nie tak tanya tp suker haku arr nak tambahhh...*

haku takmo tag sesaper....buat maser nie haku mau jawab tag sajork...

langsaii sodahhh utang tag haku ngan kak CT.....hohoho banyakkk lagikkk utanggg maaa.....

6 comments:

  1. Shiela, nnt kalau anak akan dtg kalau pompuan, ko nak letak Faish gak ker kt depan dier?hehehe

    ReplyDelete
  2. a'ahhhhh...whatever it is...

    ReplyDelete
  3. ko takmo upload pic gathering ayerr tejun ke dik..??

    ReplyDelete
  4. kak nita...nantiii lahh tgh malas nihh...malas nak load gambor lagik...tunggu rajin datangggg...

    ReplyDelete
  5. bbagus...walaupun lambat menjawap tetap jawap aku suka...tima kasih ko dik...aku pun doakan ko dik bahagia hingga akhir hayat...boleh tambah adik danial la...lepas nie pompuan lak. ...

    ReplyDelete
  6. a'ah!! ngan aku pon kau ada berutang tau!! TAG PURSE..BUAT!! HUH!! :P

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3