Thursday, 2 July 2009

Genting Highlands part IV

dah penat posing keliling kitaorg naik menatang nie plakk...pi mai pi mai tang tu gakkk...huhuu
Danial sabar menunggu...
uitttt gambor tukor colorr lagik..asal gamborr haku jerkk tukor kaler..asal tukor kaler jerk gambor haku la tuh.....apakahhh...??
see...elok plak gambor dak Danial nie hahhh...
Danial tgh beratur tunggu turn nak masukkk..

lagikkkkkk...asal ader haku jerk tukor kaler..asal tukor kaler ader haku....haipppppppp...

ocayyy dahh chantekkkk...huhuuu

Danial kasik chan mama ngan papa mengedikss...
lorrrrrrrrrr merahhh lagikkkkkk.......cessssssssss



niari bizi sikit laaaa....nie pon lunch hour haku tak pi makan nak posting punyer pasal..huhuuuu...tak sempatt jengahh korunkk lagikk...kangg malam kang haku jengahh ocayy...

cadangnyer semalam nak wat posting,nak auto publish kan jerk niari tapi semalam hadekk haku datangg umah diyer konker habis-habis haku nyer broadband...sebagai kakak yang baik haku redha jer laaaa....kannnnn.....huhuuu

21 comments:

  1. bestnya shi3la.... makan angin ajerk korang satu family erk. aku jelessss tul nehhhh....huhuhu.....

    ReplyDelete
  2. wei..sapa yg tolong amik gambar ko tue plak? Bapa jin ker?hahahaha....
    Sonot kan bila posing bagai nie...huh! bila aku nk g cuti Mesia nie...sang suami asyik cuti kena beku jerrrrr:D

    ReplyDelete
  3. Ha ah la..aku pun tertnya2, sape yg amik gmbo ko eh?? Ko ada upah paparazzi ke??

    ReplyDelete
  4. wah ko....posing sggh...ni kire pakai camera dslr dh ke?
    brp bnyk part woi genting nih.....

    ReplyDelete
  5. amboi ko ..
    kali ni bnyk plak post getikzzz ko yek ..

    huhuhu lain kali bwk ler aku sekali

    ReplyDelete
  6. danial pun aku tgk kemain ronok die eh...

    eh hang pi x kat snow tu...
    tu harus pergi tu...ada bear besooo..igt lg aku dok posing ngan bear tu kahhhhh...

    giler kentang pye sejuk...abis segala body aku kejung..tpi ronok sgt2..

    ReplyDelete
  7. org tua2 kata kanss..
    kalo gambar bertukar kalerr..
    maknanyerr aderr keliwon ngikut..
    huhuhu!

    betullllllllll..

    ni orang tua kata laa.. akak muda lagikk..

    ReplyDelete
  8. banyak gilo gambo ..aku taulah camera baru..hukhuk..aku harap dapat jumpa ko suatu masa nanti k

    ReplyDelete
  9. keriangan berganda...!

    mcm iklan la pulak.

    ReplyDelete
  10. wah ke genting tu....alahai knpa gambo tukor2 kaler? lighting kotttt...pepon gambo tuan blogger harusss cunz!!!tu yg kaler tukor2 je eks...

    ReplyDelete
  11. fuh!!!!byk nyer entry ke genting yg dah ketinggalan rupanya...a.doiii bz nak mamps kat opis nak layan blog org pon x sempat...

    ReplyDelete
  12. aloh..dah part 1v....sapa yg amik gambar tu? mungkin setting dia ler kot...hahah....

    ReplyDelete
  13. waa...kamu sume sgt cumillll.....

    da lame x g genting...huhuhu...

    ReplyDelete
  14. akak.. leh ajar cam ner nak wat auto publish tak?

    ReplyDelete
  15. hahaha...tul kata kak nita...shiela2...ko nih...x cukup ngn migrain ko usung...keliwon pun ko bwk gak ye...

    ReplyDelete
  16. kalu time ko amik gmbr mmg suko tukor color...sbb dia automatik nmpk muka ko tukor...nasib baik x tukor ijau..kakaka

    ReplyDelete
  17. kiut danial pki bju kaler biru..mmg sesuai sgt...

    ReplyDelete
  18. alahhh hangpa x tau ka..depa bw pi tmpt letak kamera tu sekali ape menatang ntah pggey..stick ke? kahhhhh
    tu yg sakan leh snap gmbo bertiga...
    ataupun depa suh sapo2 yg depa berkenan depa suh snap gmbo depa..kahhhhhh

    ReplyDelete
  19. a'ah aku pun jeles tgk depa ni...sakan beno jalan2...

    aku ni blom nk merasa nak jalan2 jauh lg..anak dara aku kecik lg..lg pun pitis x bape nk ado...kahhhhh

    tgulahhh hjg thn kot aku dpt bonus leh lah pi cuti2 msia ngan cuti2 g umah kome semua..kahhhhh

    ReplyDelete
  20. wei..ko guna Auto ker masa shoot picca nie...x per plan2 kayuh..nnt ko expert ar mcm aku...kahhhhh!
    ~ Suka tgk picture ko yg lentik sengsorang tue..:D

    ReplyDelete
  21. bilalah aku nak jejak lg ke genting nih....sonok dpt gi GH...tejukkkk!!!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3