Friday, 10 July 2009

Perlawanan Persahabatan II

Lepas main bowling kitaorg ke Dewan Jubli Perak..tapi bukann di perak yooooo......sebab kat sini ader perlawanan badminton jugak antara Air Perak ngan Air kelantan...maser kitaorg main bowling kat KB mall...kat sini pon rancak berjalan perlawanan Badminton persahabatan....
Tujuan haku bukan nak main badminton atau nak tengok derang main badmintonn tapi nak makannnnnnnnnn...hakhakhak...lepas main 3 game tuh lapor la pulekkkk...
owhhhhh my peberet kechintaan hamba....*biler moktan kat kg haku nak masak nihh...*
Danial tengah layannnn derangg mainn badminton tuhh...ehh diyer kan suker main badminton..ingat tak...,lamer erk haku tak jaja sesi main badminton Danial tiap minggu tuh..nantii nantiii akan ku jaja jugak...kitaorg kan setiap minggu setiap malam selasa ader main badminton ngan staff-staff....makanyer Danial lah dak kecik yang selalu join team kitaorgg...kahhhhh.....tolong kutip shuttle...ocayy-ocay haku dah kluwor tajukkk..
antara makanan yang derang sediakan....bagus Air Kelantan nihhh...huhuuu
Team badminton Lembaga Air Perak
nie pon wakil team kitaorg gak...mhuahuahuaa...diyer dok main berlari memusing jaring tuh plak...
nie team Air kelantan
acara pertukaran ermmmmmmm aper erk namernyer tuhhh....haku takleh remind langsung aper ker benda namernyer tuhh....kahhhhhkahhhhhh
wehh wehhh dahh start makan la...nie acara yang palingg haku suker tau..kahhhh laporr gilerr wehhh....ater mau tak lapor...makan malam haku anak banak kopok yang haku tunjukkan tuhh jerk...waktu nih dah kul doblas lebihhh...dah penat main...mau tak mengeluporrr....
haku raser semua org lapor..sebabnyer semuanyer makan bertambah..tak rugi derang buat..habis licin kauu..burok lantak org Perakk nihh..mhuahuahuaa fedulikkkkk....
cian dak kecik nih ponn lapor..mula-mula elok jerk haku suapkan..pehtuuuuu huhhh
see.......sungguh-sungguh diyer makan hoooo...dua kali tambah kau..sahhhhhhhhhhh compommmmm sangat lapor anakku ini....letih dok jager bola bowling tadi tuhh gamaknyer....hakhakhakk....


35 comments:

  1. woii back to back ke..dr main boling terus ke badminton...perghhhhh kalo cm ni leh kurus terus..kahhhh

    ReplyDelete
  2. aku pun suke main badminton...eh citarasa kita samalahhh wahai en. somi shiela..kahhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. moktan..aku ngan ape td...butan mmg aku pun suker...mmg antu butan...kat umah aku tu tak putus2 butan...suka yg lekang nk mpos...

    ReplyDelete
  4. tu la aku pun musykil menatang ape depa pggey yg dok depa tuko2 tu eh..ada sapa2 leh jwb...kahhhh

    ReplyDelete
  5. wahhhh byk betul mknan eh...mmg kalo dh main sure lapo..x main pun tgk mknan pun terus lapo..hahahaha

    ReplyDelete
  6. danial budak rajin kutip shuttle...ni ada can nk jd pengutip shuttle dunia..kahhhh

    ReplyDelete
  7. mak oiii daniallll ko kuat betul mkn eh...mmg kalo budak2 kalo lapo sgt2 sure bertambah2 mkn die..penuh molot ngan mknan..hahahaha

    tgk tu smpi abis bihun dia ngap..dasattttt :)

    ReplyDelete
  8. yg tgh tuko menatang tu..jejaka bju biru tu not bad lah muka dia..encenggg kahhhh

    ReplyDelete
  9. korg ni mkn dulu ke..main dulu..tgk berebot haaa dok amik mknan..kahhhh

    ReplyDelete
  10. cam biasa...sure ada pic danial ngan awexxxxx..sokmo control macho die..hehehe

    ReplyDelete
  11. abis smpai baju seluar pun mkn ye danial...hehehe...

    ReplyDelete
  12. sedapnya meehoon tu danial...kemain sakan ko mkn eh...sampai auntie pn teringin meehoon tu..

    ReplyDelete
  13. salam shi3la.. huhu, beria2 danial makan.. confirm lapar giler tu.. best la tengok budak2 yang suka makan nih..

    ReplyDelete
  14. best2...dari main bowling terus ke main badminton...teringat masa dok ikbn dolu2...apapun danial tetap maintain comey...

    ReplyDelete
  15. Amboi..LAP main games sampai ke Kelate yo? Main ngan mek2 dan pokcik2 kelate, ngeh2..

    SHi3La; korang 2 ni LAP ofis mana? Main ofis Ipoh ke? Saja aje tanya..ngeh2..jawab laa tau! huhu

    ReplyDelete
  16. wahh..si El nk menang..byk benor komen ko taruk yer..kahhhh!

    ~ Hiks cute Danial bila comot makan..moktan tue sedapnya...ishh x sabar nk balik kg.......:D

    ReplyDelete
  17. aku pun suka gak buat moktan tau...la nie dah musimmmmmm dia ..

    ReplyDelete
  18. oit oit .. anak sapa tu makan cm nk telan pingan tu ..

    tp bagus ler ,dia tgh sonok nk makan

    ReplyDelete
  19. satu review yg lengkap, i must say...
    shiela boleh jadi journalist tau!

    suka tengok Danial mkn mee... comot tapi berselera!

    ReplyDelete
  20. lapo beno si danial tu shi3la

    aku kan time tgk anak aku tido
    rasa nak nitis je air mata
    tak tau sebab

    bila aku tgk si danial tu makan dgn bersungguh2nye
    aku rasa sayu je dear
    sbb bila aku ingat blik time dia skit tu hari kan
    ni da ok

    syg danial

    ReplyDelete
  21. WEHHHH...ketinggalan aku mgomen...kekeke

    ooo kiranya ko p kelantan sbb ada acara sukan myukan la nih....bowling...badminton...best2 tu...majulah perut ke depan utk negara...wakakaka..

    ReplyDelete
  22. aku sukor men badminton....tp skrg x larat la...ko p wakil bowling je la ek? hmmm baru aku tgk ramai org...satu bas gk la ...

    ReplyDelete
  23. Weeii....motan2.....aku mmg feveret....depa jamu motan gk ek...doyan x jamu ka? kekekeke

    ReplyDelete
  24. Caya ar Danial makan....

    kelihatan lazat sekali...

    ReplyDelete
  25. ooo Danial pun minat badminton ek....pandai dier ek...tiap2 miggu opis ko ada badminton ek..opis aku ada gk...tp x tiap2 miggu la...aku lak br skali join..kakaka

    ReplyDelete
  26. sonok ek...org jamu mkn...free lak tu. mkn beramai2...meriah sgt..hg nih kalu bab mkn...laju yg amat...mkn byk...tp duk bising muka tembam lah...gemuk lah...kakaka...

    ReplyDelete
  27. tu dia eh.....Danial ko mkn ke ko nk mandi bihun tu...wakakaka...lawak2..
    Budak2 mmg kan...nk suap sdiri cm pndai jer...sekali ko....abis baju ha...

    ReplyDelete
  28. gmbr no 5 tu Danial nk wee wee wee ke? kakaka...

    ReplyDelete
  29. lorr dr part 1 hg duk citer apa nama pertukaran tu...hg x tau ke mende tu nama apa? aku pun ....x tau....wakakaka...
    tp rasenya pggil cenderahati kut....kekeke...

    ReplyDelete
  30. wah.... comot nyer danial makan..sah lapar betul cam tu gaya nyer

    ReplyDelete
  31. kat Kelantan ada gk nama Dewan Jubli Perak ek...ingt kt PErak jerkk...awat x letak nama Dewan Jubli Kelantan jerk....cam x sedap ek..hahaha...iduk anak PErak...

    ReplyDelete
  32. hakhakhak..
    danial..
    sapu licin tuhh..
    comey jerrr dia..

    ReplyDelete
  33. huh comotnye danial mkn...bior ler...tgh berselera...ahaks...
    uih..lepas ni selim melim ler ko..

    ReplyDelete
  34. Love Danial nyer picts makan xingat kiri kanan..

    Hahaha..

    caya ar anak mama...

    comel!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3