Monday, 13 July 2009

Special Thanks~ Penang

El nie jerk gambor paling cunggg haku ngan ko....kahhhhhhhhhhh....
Dari Kelantan haku ker penang....
sempat gak haku jumper bloger Penang yang cung-cung nih..
Makaseh yerk kengkawan sudi jumper ngan haku...dan maap nyusahkan korunk semua...hiks

owhhh makaseh ngan ole-ole dari korunk tuh yerk....cayunkk korunk n really nice dapat jumper ngan korunk..El,Niza sekeluarga,Zura sekeluarga dan Gie wif Nureen...

"...friendship is a promise made in the heart..silent..unwritten..unbreakable by distance..unchangeable by time.." Sayangku Faish...




32 comments:

  1. wahhh bestnye dapat jumpa geng2 vouge the vass..biler mau ketemu sama saya lak hehhehehheheh

    ReplyDelete
  2. KAhhhhhh..lawak ler picture ko ngan El tue...knp muncunggg jer si El tue?hehehe

    ReplyDelete
  3. seronokkan kumpul ramai2...bila lak nk jumpa sheila ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. x leh tgk muke huduh aku tu...kahhh gelak guling2 aku..caitttt sapelah yg amik gmbo tu nak je aku lempang laju2 kang...hahahah hohohoh

    ReplyDelete
  5. ngee..bile nak ke ipoh balik?? hehhehe!!! ;p

    ReplyDelete
  6. Gie...El wat muker cenggitu tanda tak puas atey ngan haku sebab haku chantek lagik dari diyer...kahhhhhhh gelakk gulingg-gulinggggg...

    ReplyDelete
  7. sudah masuk entry penang ya....gmbr berempat tuh...oppss...+ mysha. ko cut ek....nmpk kepala si Gie skerat...kekeke..

    ReplyDelete
  8. uitt...mmg cungggg pun...gmbr ko ngan si El tuh...wakakaka...sapa yg snap tu ek...bkn aku tau...muncung tu yng cung pon...tguling2 gk aku gelak...

    ReplyDelete
  9. ko tak myusahkan kitaorg lah...kitaorg yg myusahkan ko...mcm2 kita tukar tmpt buat ko pening jer...km mohom maap gk ek...

    apa2pun mekaseh gk sudi trn penang jumpa kitaorg...wpun penat ko x abis lg br blk dr kelantan...adioss...nice kenal ko gk...

    ReplyDelete
  10. zura..a'ah haku terpaksa cut sebab nak buang segala macam semak samun atas meja..kahhhhhh korser haku tgk..sakit mato denn....huhuuu

    ReplyDelete
  11. salam shi3la.. best 'ek dapat jumpa geng2 blogger nih.. rasa macam dah lama kenal jer..

    ReplyDelete
  12. oooo....aku tak cut pon....hentam kromo jerk ltk gmbr tuh...kakaka....

    ReplyDelete
  13. yelahh die je lawooo..aku mmg huduh..berdekah

    ReplyDelete
  14. aku rs ms tu aku tgh kusyuk dgr dak shi3la cite psl pojek dia x jd kat GH...kahhhh

    ReplyDelete
  15. heheh!
    napernyerr EL tuhhh..
    waaaa..
    mesti meriah lerr kan..
    jumpa2 kawan blogger..

    hmmm..

    *sentap jap*

    ReplyDelete
  16. ooooh...blogger mak-mak union!

    ReplyDelete
  17. Meriahnya blog. Thanks sudi datang ke blog racik.

    ReplyDelete
  18. El...ko pun lawa la...besa la gmbr tuh... dlm x sdr kite cm tu kan..candid namanya...jgn majuk..kekeke..

    aaa nengok ko cm khusyuk mdgr tohmahan si shi3la tuh...tu yg cm tu gimik mukanya.

    ReplyDelete
  19. uit sempat lagik meronggeng jumpe blogger...aku gaks kalo o/staion x sempat nak berjumpaan...bz jek keja...

    ReplyDelete
  20. x sempat jpe niza ngan gie...

    tu psl muke aku ngok skit..kahhh

    zura..alahhh aku saje je..x kesah...sib bek lubang idung aku lawooo..kahhh

    ReplyDelete
  21. sis nita..tu gmbo paling cung tau abad ni..kahhhhhh

    ReplyDelete
  22. ni je ke gmbo..aikkk
    bkn ada lg ke...caittt

    ReplyDelete
  23. aku igt camera ko leh buat muke aku lg lawooo..tpi kahhhhh len jdnye...kejammm sggghhh kejammm itu photographer...kahhhh

    ReplyDelete
  24. el..ader lagikk la..tapi niari cam malas lak nak post..sok jer lahh..hiksss

    ReplyDelete
  25. bila la pulak kita boelh jumpa kan...teringin nak jumpa ko shiela...

    ReplyDelete
  26. wah..
    best jumpa rakan bloggers..

    mesti kecoh jer penang tue..

    hohoooooooo..

    ReplyDelete
  27. tu la El x sempat ko nak bjimba2 ngan Gie n Niza kan...tak per nnti kite setting len ek...kite kan duk penang jerk...

    ReplyDelete
  28. aaa la....gambar nih je ke? aku nengok duk posing sn...posing sini duk mensnap gmbr...tp ini aje yg di postkan...syg nk tunjuk kut...kekeke

    ReplyDelete
  29. ya la sis nita...caya la ckp si El tuh....paling cunggg tuh....terima je kata dier...sian dier....x leh slhkan dier..slhan camera tuh...oppss shi3la...larikkks...

    ReplyDelete
  30. WAKAKAKAKA... oit joyah pesal ler lawak betui rupe n\ko tgk shi3la ni...

    nk guling2 rs nye aku..
    sib baik time ko jmp haku muke ko comel

    ReplyDelete
  31. sempoi giler wajah kedua-duanya..


    masing2 ada gaya tersendiri...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3