Saturday, 29 August 2009

Bayar hutang hoiii..!!

hutang tag daaaa.....Tag nie dah berzaman haku peram..haku dapat tag nie dari Kak Ai,Ida melbourne dan Fazilzura..hahhh 3 orang sekali tag haku...terima kasih sudi tag haku,sory haku lambat buat tag nihhhh...skang haku buat yerk..jangan marah tauu..

A.Snap the picture of both inner and outer of your purse

*outer*

*inner* B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

BRAND : POLO

PRICE :aku tak ingat..siyes dah lamer..tapi murah jerk tuhh....

BOUGHT AT : not sure...dah lamer haku beli waktu tuh ader sale..so alang-alang dah murah haku rembat jerk...sampai skang haku masih guner purse nih..masih elokkk..kalo koyak sikit-sikit pon haku still pakai lagikkkk kuttt coz i dont like shopping wallet.. haku lebih ghairah untuk shoping kasut dan handbag...

C.Take out whatever its inside your purse

nahhh hambekkk...segala jenis kad ader kat wallet haku...korser haku nyusunnyerrr...IC,bank card,perakuan Nikah,IC Danial,kad-kad shoping....dan kad Appointment hospital dan klinik Danial..

nie gambor yang ader dalam purse haku...gambor laki haku dan gambor haku ngan nenek kesayangan haku..gambor nihhh memang ader kat situ dari haku anak dara lagik..dari taun 2004 lagik tak bertukor sampai sekarang..tue gambor haku maser umur 23 taun kalo tak salah..kahhh lamer gilerr tak bertukorrr...ingat nak letak gambor Danial tapi tak sempat nak hupdate gambor kat dalam tuhhh..esok-esok lahhh...ngeeeee

ni lakkkk kad yg haku simpan paling lamer..haku sayang kad nihhh...kad matrik haku taun 1999,haku 18 taun time tuhhhh...masihh suci murni tanpa noda....mhuahuahuaaa....

huwanggggg yang ado lam purse hakuu...owhhhhh jangan salah paham yerkk..tue bukan semuaaa huwang haku tau..haku adalah pemegang AMANAH CASH syarikat..so duit tuhhh lebih banyak duit syarikat dari duit haku sendirik.....


D.Tagged other 7 persons.

1. Sis Nita-haku tau ko tak buat lagik tag nihh kan kak..

2. LOL-makesure dalam purse kau ader gambor yer dik

3.Afsal-ko pon takbuat lagikan tag nihh...

4.EL-jgn byk ckp buat tag nihh..

5.Ujin -ko lamer tak hupdate blogkann..

6.Rosmona -haku jarang tengok ko buat tag

7.Yantzyeem -nahhh hadiah anibeseri kau..hambekkkk

kalo korunk dah buat tag nih just ignore it ocay...kalo belum buat sila buat,ini perintah..nak haku keluarkan perintah mahkamah ker..hah kalo taknak BUATTTTTT ocay....dah siap let me noe,haku nak buat spotcheck...kahhhhh


E.Comment on your friend’s (who tagged you) purse.

TAPI haku tukor..haku taknak komen pasal purse tapi haku nak komen pasal blog dan diri derang yang haku kenal...!!

ader 3 orang yang tag haku...

1.Kak Ai.....1st blog yang haku jumper maser masuk blogspot..diyer jugerlah diantara org yang muler-muler komen blog haku di blogspot nihh...blog dan orangnyer yg sempoi buat haku tak jemu utk bacer blog diyer..kak Ai seorang yang chantek dimata haku,seorang ibu yang kuat dan tabah...sikit sebanyak diyer menjadi sumber inspirasi haku..sampai skrg haku still masuk blog diyer..kalo punyer maser haku akan tinggalkan komen dan kalo haku agak bizi haku hanya menumpang lalu dgn membaca blognyer sajerk...ader sesuatu yang istimewa yang ader blognyer dimataku..

2. Ida melbourne...juger manusia chantek ciptaan Tuhan...blog diyer punyer gambar yang menarik dan aksi yang chomel dari derang anak banak...haku admire ngan pose-pose maut ida. Aina juger dah menurun pangai mamanyer yg suker pose mengepose tuhh....Ida dan anaknyer sangat serasi didepan camera...tak semua orang nampak chantek didepan camera ngan aksi pelbagai..

3. Fazilzura...zura kira masih baru haku kenal diyer...tapi diyer juger seorang yang sempoi..yer kalo korunk tak sempoi compom takleh nak ngam ngan hakuu...sebab otak haku agak gila-gila tapi idakler giler yerk harap maklum disitu..punyer anak yang putih melepak...nasib anak laki kalo anak pompuan dah lamer haku booking utk Danial..huhu..dan haku pon selalu singgah blog diyer...kalo ader masa panjang panjanglah komen haku kat blog diyer tapi kalo non ader maser komen haku pon so so ajer lahhh...dan yang pasti zura suker pakai lipstik color merahh..auuuuu....

18 comments:

  1. kahhhhhhhhh berdekah3..
    den kene buat ko..ayoooo
    maleh lor..x buat x salah kan...
    harharharunsalimbacik

    ReplyDelete
  2. aku pernah juga kena TAG ini. tapi kemalasan buat aku tak jawab.

    cayalah... ko rajin!

    ReplyDelete
  3. hahah! ELLLLL.. ko jgn ngelatttttt! kalo ko ngelat, akak pon ngelat gak.. hahahaha!

    ReplyDelete
  4. opssssssssssst..
    ader namer LOL..

    u bangga..

    thanks Kak..

    rupa2nya Kak ingat sy gak..

    hehe..

    dun worry,
    ku akan buat tag ini...

    kak,
    banyaknya duit..
    purse LOL kosong jer..

    hehe..

    ReplyDelete
  5. haa aku pun bkn suke sgt sopin wallet ni...sama lah cam ko..suke sopin kasut ngan hbag...wallet aku tu dulu haa smpi laki aku tegur byk kali taw..awat lahh x pi tuko yg len haaa..buruk bebenor dah ahhhh terkoyak sn sni...mn x koyaknyer...abis wallet jd menan danish...hancusssss dikerjakan

    baru thn ni haaa beli tak silap aku awal thn haaa...kahhhhhh

    ReplyDelete
  6. adoi2 ko sajer tau...dah ler aku tgh angin malesss.......sabor je lar...kalo sanggup tunggu!!!

    ReplyDelete
  7. nice blog, blog yg paling susah untuk ditiru

    ReplyDelete
  8. banyak duittttttttt. kasi aku skit shiela...tgh sengkek ni..kahhhhhhhhh

    ReplyDelete
  9. kakaka.....aku ingt utang apa la...

    yg padan muka tu si El kena gk...kahhh

    ReplyDelete
  10. KAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    tang haku nye komen tu x leh layan nye statement ... ampeh tui ..
    siap ado plak tulih " suke pakai lipstik meroh " wakakakakakakakakkak
    penat aku gelak sakan , hilang kejap ngntuk haku ni .. adeh ko ni shi3la pandai jek..

    beb , ko nk tau tu ler satu2 nye lipstip yg haku ado tau ... yg pink dh abis, tungu admire aku dtg kasi ..

    ReplyDelete
  11. zura..cepattt bulann depan komen blog haku sampai lebamm..haku kasik kau lipstik baik punyer..huhuuu

    ReplyDelete
  12. ok roger beb ..
    ko jgn lupe kan janji2 manis mu tau ..
    akan ku kejo dak el tu ..

    ReplyDelete
  13. weh EL , ko x leh menang dh bln sept ni ... kahhhhh

    ReplyDelete
  14. UMANG AIIIIIIIIII!!!

    punye lama la tag ni...baru skang kau buat ye...ekekekekekeke

    ReplyDelete
  15. dia wat peram peram pisang dulu

    ReplyDelete
  16. bile dh masak baru ler dia wat

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3