Thursday, 3 September 2009

chottt chottttt...!!!

kenal tak mamat nihhhh...??haku tau diyer dari kumpulan chot Raja lawak tuhhh tapiiiiiiii haku luper lak namer diyerrrrr.....Diyer sangat chumelll okehhhh..kecik molek jerk orangnyerrr...

dahh laa kecikk pendekk pulakkk...ishhh pendekk kater chumel lahhhh budakk nihhh..
hahhh sampai julinggg kauu dik...
dok panggil budak-budak....mau kasik tatu pree..ala yang liplap liplap tampal kat tangan tuhh....aper kebenda namernyerrr tahhh....
haku jumper mamat nihh kat sini laa.......owhhhh sebelum tuhhh...nak gitau,nie citer lamer yerk kengkawan..baru gigihhhh nak jaja kat siniiii..takder modal nak citer lahh tuhhhh kesahhnyerrr..... korekk balik gambor-gambor lamer..ehh janji belumm dijaja kannn...
hiruppppp cendol puluttttttttt...Ya Allah nyamannn nyerrrrr...slrppppppp..

maser nihh Danial tembam lagikk kannn....bolattt jerk mukernyerrrr kannn....
ecehhh-ecehhhhhhhh
ecehhh-ecehhhhhhhh lagiiiiiiii....

eh korunk pasan tak..awek kat sebelah diyer tuh...chomel tuhh awek kat sebelahh mamat tuhh kann...korunk kenal takkk...haku tak baper ingat lak namernyer....*tampor pipi laju-laju*
alahaiiiii ko pehal Danial mencuka pulekkkk...fenatt mama sengihh segala...aisehhhh potongg la kauuuu nihhh...kalo tak okehh dah nihhhh..pasangan bahgia kata orang...huahuahuaa
see....memang dah lamer giler gambor nihh..time nihh haku gemokkkkkk lagikk tau...

persoalannyer adakahhhh haku sudah kurus sekarangg...???***pitam disambar petir..***


24 comments:

  1. hehehe! dah kurus laa tuhh..

    chot nehh namanyerr urmmmm.. lupa gak laa..

    ni leh jadikk menantu akak nehh.. hahahah! erk!

    ReplyDelete
  2. ey cik shiela,
    yang ko baru nak apdet ni nape?? alahai...cendol plak tuh...di bulan2 pose ni..ko ni...nak apdet cite cendol tunggu la ari raye petame ke pas buke pose ke...ni tgh2 ari bute plak la..alahai :| sob sob :P

    ReplyDelete
  3. kak nita....erk..??meroyan kak aryani dengorr...nak kener paksa kak aryani masuk blog haku nihh..baru besss dgr statement diyer bacer statement ko..huhuuu

    mya...welkamm..lamer ko tak singgah sini sampai haku pon dah majukk taknak masuk blog kau dah..kahhhhh...b4 nie haku lamer gak tak hupdate blogg..kejap ader kejap takder..hah giteww..tue yg byk citer tertinggal kat belakangg..

    ReplyDelete
  4. x apa kak..update bebyk..pastu saya komen byk2..pastu saya boleh menang..kalahkan kak el n kak zura...wakakakkakakakakkaka..sungguh geram tgk pipi danial..tembam..mau kena cubit2 nie..hehehhehehehe

    ReplyDelete
  5. weh ko x pose ker/. heheheheh

    haku suke geng chot tu .. sweet jek ..
    mana lg sorg tu

    ReplyDelete
  6. aikk siap nama den pun ado ni .. kahhhh

    ReplyDelete
  7. cendolla pulak....sabojela yer hehe

    ReplyDelete
  8. kahhh! awek sebelah tue igtkan artis gak..ruphernyer ko daaa...mmg cungg awek tue!

    ReplyDelete
  9. aku x pasan pon si mamat nie psl kureng sket ikut rancangan raja lawak tue..aperpon mmg encem gak!!

    ReplyDelete
  10. owhhh comei ke dia....dpt bgmbr la ko ek ngan dia...

    aku tgk ko ni byk tul bgmbr ngan artis2...cm ko lak artis...kahhh

    ReplyDelete
  11. ishhh...x posa ka? kekkekeke...

    ReplyDelete
  12. abis..laki ko bergambo ngan sape
    meh sini meh..meh boss... gambo ngan den..den pun artis gak ni haaaa..kahhhhhhhhhhhhhhhh

    komen wahida..jgn x komen..kahhhhh

    gemuk ke kurus..ko tetap cung di hatiku
    berdekah3...

    ReplyDelete
  13. Mati2an aku igt ko x posa..rupher2nyer entry lama siut x Up kt blog ko..hiks!

    ReplyDelete
  14. wei..kalau aku komen byk2 mn taw rezeki aku plak nk dpt gift dr ko..kahhh!

    ReplyDelete
  15. mak oi citer dah lebih dari dua minggu baru nak blog.. tu lah heran persal lar bulan puasa bole makan cendol..

    ReplyDelete
  16. ini budak raja lawak tu kan..???

    hehehe... masa diorang rentap dulu, gua selalu undi grup sepah je...

    ReplyDelete
  17. Salam ziarah dan salam perkenalan..
    bole je kita bertukar link... dah add link shiela ye..
    thanks

    ReplyDelete
  18. tak silap name budak ni.. Ameer.. takpun saiful.. hahahahah pasal dia berdua jekkan.. so antara dua tula.. tp rasenye Ameer laa..

    ReplyDelete
  19. wah...
    makan cendol...
    selamat di bulan puasa sekarang nie..

    ReplyDelete
  20. kenape cam kurang jek entry akak sekarang yer??
    atau daya yang terlepas entry2x akak yer?

    ReplyDelete
  21. adoii...geram weii aku tgk danial ni. semangat le badan dia shiela. amboii..cendol! buat aku terliur hahh....hahahhaa

    ReplyDelete
  22. member chot yg sorang lg tak de ka? yg tu pun cute gk weii...

    aaa la laki ko bgmbr ngn artis wanita len kut....kahhh

    ReplyDelete
  23. ya.....aku sokong komen si EL...kurus ke gemuk ko mmg cute tau....kekeke...

    pstt, ada mkna je puji2an nih...kakaka

    ReplyDelete
  24. dak el puji tu ado makne tu ...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3