Wednesday, 30 September 2009

Special From My Heart..!!

STICKY MODE yerk..
For New Entry Pls Scroll Down yoooo...

Photobucket

Kad Rayer nie untuk semua Follower Sayangku Faish..kalau sudi boleh hambek dan jaja kat blog yerk... **nak ambik kad nie double click pader gambar then save picture@copy..***

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Maaf Zahir dan Batin..

Semoga Syawal ini membawa keberkatan kepada semua dan mengukuhkan ukhwah yang terbina antara kita...


nakkkkk wettt ayerrrrrrrrrrrr....**nak duit rayer**

23 comments:

  1. Selamat Hari Raya...Maaf dipinta jika ada salah san silap....

    aku amek kad ko...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya yer..Maaf kalau ada salah dan silap semasa perkenalan dan persahabatan kita..:)

    ReplyDelete
  3. selamat myambut hari raya aidilfitri....

    aku pon mohon maap jika ada slh & silap selama pkenalan kite ni...mybe dr segi tutur bahasa aku ke...tlajak kata ke kan...

    ReplyDelete
  4. ko ada buat open house ke...hikss..

    ReplyDelete
  5. opss lupa....nk kena amik ye kad raya ni...ok nnti aku amik ye...kena kumpul byk2 nih..

    ReplyDelete
  6. Selamat hari Raya aidilfitri
    minta maaf kalau ada salah silap

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya
    Maaf Zahir Batin
    andai kata terkasar bahasa

    ReplyDelete
  8. owhh ada penambahan picca rupernya....ada gmbr danial minta wett ye....nk wett raya...kena mai umah la...hikss..

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. From: Shiemz sekeluarga

    ReplyDelete
  10. ko wat open house ke close houesa thn ni

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya maaf zahir batin gak yerrr..hehehh

    conferm dtg ekkk..sukernye aku..okeh..x sabar aku nak jumpa ko ni shila oiii..

    duit raya daniel aku dah siapkan awl2 dah..

    ReplyDelete
  12. SELAMAT HARI RAYA ..

    Aku nk mintak maap andai kata ada terguris rs yek

    ReplyDelete
  13. Salam kak,

    Salam Aidilfitri untuk Kak dan keluarga.

    Big hug & kiss utk Danial.

    ReplyDelete
  14. Salam dik..

    sesungguhnyerr akak ingin memohon ampon dan maaf andainyer selama kita berkawan di maya ni akak aderr menyinggung hati dan perasaan mu yerr..

    selamat hari rayerr..

    maap zahir dan batin..

    ReplyDelete
  15. akakkkkkkkkk!!!..

    salam aidilfitri..maaf zahir batin wat akak sekeluarga...
    nk wet raya leh...hek3...

    ReplyDelete
  16. Salam Sis..

    Ku rindu Danial..

    Cepat ar update blog Kak..

    hehe..

    rindu kak..

    ReplyDelete
  17. salam shi3la.. selamat hari raya yer.. harap maafkan kalau ada tersalah tulis ker.. 0-0 yer..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3