Wednesday, 14 October 2009

Beraya kerumah Teman Blogger

kalu tak silap haku rayer ketiga haku kerumah akma, truly blogger friend....memang before this haku tak pernah kenal diyer pon...hermmm see kawan-kawan melalui bloging....kenalan dan kawan2 pon brtambah..best bukannn!!dapat ramai kawan dan banyak kenalan...

Akma orang Taipiing..dekat jerk ngan haku...taiping ngan Bagan Serai setengah jam pon boleh sampaiiii...memang haku dah janji nak kerumah diyer pon rayer nie...tengahari tuh sampai jugak haku kat umah Akma....tapi nie rumah family diyer la....diyer asal orang Taiping tapi kojer kat KL kalu tak salah haku laaa....ingat-ingat luper plak...hiks

kami yang hepi..hepi ngan teletah anak-anak....lamer gak haku lepak kat umah Akma nih...borak-borak..layan kerenah anak-anak..Danial kat saner macam-macam hal tau...boleh plak diyer makan sampai terberak..tak senonoh tul lah Danial nihhh ..buat malu mama jerk tau...hishhhhhhh
ishhh nampak gemuk plak haku pakai baju nihhh..*tak ngaku lagikk....*

tapikannnnnnnnnn betul tau haku cakapppp niee...start rayer ketiga haku dah feel like....saner dah buncit..sini dah membukit..sinun dah ketat..tangg mukerrrr plak memang tak bley tahan..membulat semacamm jerk...errrrr bencinyerrrrr...!!
Admire tul haku ngan rambut kakak tuh weh..ori sangattttttt...chantekkkk....!!!!really nice...

aper yang best tentang Akma...orangnyer sopan sangatttttttt....cakap ponnn slow gilerrr nak bandingkan ngan haku yang cakap pung pang pung pang.....sikit punyer kecohhh daaaaa.....ehhh haku raser Danial menurun dari haku laaa....diyer pon banyak cakap jugak tau...kahhhhhhhh

Thanks to Akma n family coz sudi layan kite org...siap buat mee segala...makasehhh banyak-banyak yerk...Moga Tuhan permudahkan jalan untuk kiter bertemu lagi dilain maser...

"...friendship is a promise made in the heart..silent..unwritten..unbreakable by distance..unchangeable by time.." Sayangku Faish...






21 comments:

  1. nanti dtg penang lg jumpa sy lak yek..

    hehe..

    =)

    ReplyDelete
  2. kak biler nk dtg umh sya lak??bukan jauh pun teluk anson ke ipoh...

    ReplyDelete
  3. x apa2..tunggu saya dtg umh akak dulu..

    ReplyDelete
  4. x apa..danial membuang kat situ..org ckp maknanye dia serasi ngn tempat tu..pastu dia nk dtg lagik la tu..mcm kak el ritu arween pun meninggalkan jejak kat umh saya..hehehhehehehhe siap tertinggal lampin lagik..

    ReplyDelete
  5. ops lagik satu..nnti la pas mak saya sehat..saya masak apa2..akak kena datang..

    ReplyDelete
  6. yda...InsyaAllah..satu ari kiter mesti bersua muker..akak pon kepingin mau jumper samer kamooo..

    ReplyDelete
  7. salam... samalah ngan akak ni lepas raya jer mulalah semuanya membulat dan membuncit janganlah sampai baju raya tak boleh nak pakai sudahlah... tulah lepas raya ni nak cepat-cepat bayar puasa ngan puasa sunat biar sekat sikit selera makan ni... benci tengok gambo raya bulat semacam jer.

    ReplyDelete
  8. Patot la aku rasa cam kenal je ngan itu pompuan. AKMA AF SRI RAMPAI ropanya! ekekekekeke

    ReplyDelete
  9. wooo ko gi umah Akma rupernya...dia org taiping la yer....rajin la ko yer terjah umah blogger..tp mmg best dpt ketemu gitu..

    ReplyDelete
  10. gelak tsenggeh2 korang yer...happy la tuh...hehehe...mmg wei nmpk ko pakai bj tu nmpk berisi sket...hikss

    ReplyDelete
  11. ala mmg la kan time raya kita mkn jer la...btandang umah org, dh org jamu kite mkn la kan...nnti myesal blk x mkn kan..

    ReplyDelete
  12. Danial tiggal jejak la tu kt umah Akma, means nk dtg lg la tu umah Akma yer...hehe

    ReplyDelete
  13. jumpa gak ko ngan Akma yer..aku plak cam igt2 lupa jer Akma yg mn satu yer..huhuhu

    ReplyDelete
  14. lama x dgr citer dr ko..kira nie ko nak publish citer byk2 la kan..

    ReplyDelete
  15. Hmm..thn dpn..raya ke 2 leh ler mai raya umah akak pulak. Pasal masa tu turn 1 Syawal kat Tepen dulu ler, hehe. Raya ke3 baru akak balik kg akak pulak..

    ReplyDelete
  16. bagan serai dgn beruas pun tak jauh jugak awat tak mau mai umah aku dik...amboiiiiiiiiiiiii...bila aku balik perak ingat nak [ie teluk intan boleh ke aku singgah umah ko dik...hehehehehehhehehe ko tak jemput pun aku nak g gak....

    ReplyDelete
  17. buruk nor la muke aku..hehheh..senyum lebor benor..haishhh..tp memang nampak happy betul kiter yer..kihhhkihhh..

    sopan ker aku nih?aku rs x la shila..same jer aku cam ko..tp kan aku suka sangat ko dtg umah aku..besttt tauu..nanti dtg lg yerrr..

    ape2 pun ko memang best n cun pd penglihatan mataku..

    thanks sudi jd kawan aku..

    keep in touch ok..

    ReplyDelete
  18. Thank you, that was extremely valuable and interesting...I will be back again to read more on this topic.

    ReplyDelete
  19. Top web site, I had not come across faish5807.blogspot.com earlier during my searches!
    Keep up the superb work!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3