Wednesday, 28 October 2009

Selamat bertunang yer kawan..!!

haku datang memeriahkan majlis teman yang mesra inihh...

walau lariksss dari tema ko tapi takper hakak tetap maintain cungggg katernyer...tapi tertewas ngan ko ari tuhh..nampaknyer ko lagik cungg dari haku aritue yerrrr..

tapi hakak tak kesahhh..hakak sajerk kasik ko feluanggg vangga cungg satu hari...lepas nihhh ko jangan verangan lagikk sebab hakak akan merampas balik tahta tuhh wokeyy..harap maklum..

hantaran dari pihak perempuan dan lelaki...pink n purple gitewwww..meriahhh uolss...


ramai gak kengkawan yang datanggg...

owhhh Ijan nih opismate haku dari opis Ipoh...haku agak kamcing jugak dengan diyer tapi sebelum haku ditugaskan di Teluk Intan la.....pas haku ker Teluk Intan dah jarang jumper dah kecuali ader event aper2 yang company anjurkannn...tapi acapkali**wahhh acapkali tuhhhh...**juger ler bergayutan dan bergosipan di tepon time big bos takder..kelasssssss gitewww kannn...

cupcakes yang kitaorg kasik..oder online jerk..semua ader dihujung jari kekdahnyer kannnn....


Tahniah kepada Ijan dan selamat bertunang yerk...!!thanks jemput haku n family datang ke majlis ko yer..

perponnnn haku doakan yang terbaik utk ko yer Ijan..semoga semuanyer berjalan dengan lancar..jangan bertunang lamer-lamer tauuu..kangggggg banyakkkkkkkkkkkkkkkk pulek cobaan nyerrrrrrrrrrrrrrr..!!








12 comments:

  1. Bestnye tgk kawan berbahagia...
    =)
    semoga kebahagiaan tu berkekalan hendaknya...
    =)

    ReplyDelete
  2. wahh nti ko oder cupcake tu aku eh

    ReplyDelete
  3. ko mmg cunggg seh...dont worry be happy..hahaha

    ReplyDelete
  4. tema pink & pepel...aku sukerr2....

    ReplyDelete
  5. slmt btunang tuk kwn ko...akak dr Penang..hikss

    semoga kekal higga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  6. dulu aku bertunang simple dimple pimple jer..ko tau ms aku nak bertunang tu aku ngis..sbb baju tunang aku tu besar gabak..n mybbkan aku pun npk besaq nges2 aku tau

    ReplyDelete
  7. rs nak bertunang balik smola ok x..hehehe...

    ReplyDelete
  8. aje gile kan nges ms bertunang..kahhhhh

    ReplyDelete
  9. skrg dh jd trends
    mn2 pun depa kasi cupcakes sbgi hantaran..sbb sgt2 cantek n cumel jerk..hehehe
    dulu ms aku mn ada...kek sejibik jerk..kahhh

    ReplyDelete
  10. aku pun nk ucapkan pd kwn ko tu
    selamat bertunang...
    semoga bahagia ngan pilihannyer..hiksss

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3