Saturday, 30 January 2010

Gambar lucah..!!



Danial pernah tengok blog haku.....

diyer sikit punyer gelak tengok rabbit nih gelak terkangkang-kangkang....pastukan tak semena diyer pon gelak mengangkangg.....

haku plak tak tahan tengokkkkk diyer gelak mengangkang cenggitewww

macam orang meroyan haku gelak kan diyer....

tak pasal-pasal malamnyer haku kener mengangkang plak...eh

tetttttttttttttttttttttttttttttt.....*lari tajuk*





wohhhhhhhoooooooooooooooo

berbalik pader tajuk n3 haku yang panas tuhhhh.....ewahhhhhh



gambar lucah nie haku dapat dari Email....



mak haiiiiii.....



memangggggggggg....




boleh leleh air liurrrr kauu....





errrr ader ker produk nie kat pasaran... ????


giler kentang namer produk..


kut yer pon nak kasik laris produk..agak-agak la weii...



14 comments:

  1. adoii...berdekah aku gelak ni. kat mane wehh jual ni,tah2 kat indon kot.

    ReplyDelete
  2. hahahaha...kelakor gilerrrrrrrrrrrrrrrr.....

    ReplyDelete
  3. heheheh harus le r ko mlm2 terkangkang yek ..

    ** kahhh ado jgk org nak wat brand tu , entah2 populer ku t

    ReplyDelete
  4. isk giler kentang betul la pic tu kan hehehe

    ReplyDelete
  5. wakaka...ado2 jor..ni product mana wei...indon ke..

    ReplyDelete
  6. product tu di jual di Mustafa Centre Singapore melalui kod tu.. lebih kurang halal mcm mydin lar..

    ReplyDelete
  7. aduyaiii...gelak tak hengat sudah..

    ReplyDelete
  8. kenapa nama product tu mcm tu...gilosss...klu nak sangat guna nama tu...gunakanlah pada product yang sesuai...

    ReplyDelete
  9. aduyaiiiiiiii..bior btul la...semerbakkkk gitu....

    ReplyDelete
  10. Hahahaa...

    dulu time kecik2 , takut nak sebut perkataan tuh .

    Sekarang dah ada dipasaran !

    ReplyDelete
  11. mula2 tu salam kenal yer... tima kasih sggah blog akak yer.... nanti folo dan xchange link k...

    akak gelak guling2.... nama produk tuh mak aihhh..... sabo jerla....

    ReplyDelete
  12. tu produk dr indon la tu...kahhhhh

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3