Wednesday, 31 March 2010

Lately ramai yang story pasal nuffnang kannnn..!!

kebanyakkan blog yang open citer nuffnang nie mesti merujuk pasal buffered Earnings..

tapi haku macam blurrrrr lagik laaa pasal buffered & metered Earnings nih....

haku ader bacer kat nuffnang tuhhhhh tapi agaknyer haku nih tak paham omputih kutt tak pon dalam kotegoriiiii bengap sikit dalam skrip omputih nih kuttt.....

aper orang france kater tuhh..lambat pikap...hahhhhhhh tu pasai la kuttt....




Nie haku punyer buffered Earning...ader tiga buffered... maksudnyer???

Cuber korunk share sikit pengetahuan korunk dengan haku yang lemmmssss nihhh...

setau haku buffered tuhhh duit belum masuk lagikkk kannn tapi iklan nyer tuhhh dok lip lap lip lap kat blog kiter lahhh kannn....then biler dah ker metered tuhhh baru duit nyer masyukkkk sekali kann.....

ker haku silap pengetahuannn wehh....ce korunk yang celik nuffnang tuh bagitau haku sikit...

yok jangan kedekut ilmu yok nanti Tuhan marahhh dongg..






yang haku compiyusss nyerrr ramai yang hepy giler kalo dah dapat buffered nie...

buffered & metered nie untuk aper yerk actually..???





marilaaaaa kiter bincangkan together-gether...!!



13 comments:

  1. Tinie ~~~ erk ader org seiring sejalan ngan haku gak ker..kahhh

    ReplyDelete
  2. langsong tak reti nang..nang ni..anang x kris dayanti kenal le.

    ReplyDelete
  3. zealvia~~~perghh lagik teruk dari haku..hahahaha....

    ReplyDelete
  4. cuba baca kat link yang aku kasi nie...

    http://www.ar-rifke.com/2009/12/buffered-earnings-dan-metered-earning.html

    banyak jugak earning ko kans...

    bila la giliran aku nak dapat jugak nie...huhuhu...

    ReplyDelete
  5. sama la..aku pon x peham nufnang tu apa..

    ReplyDelete
  6. Ain~~~ ok nanti haku study..wehh kat maner yang banyaknyer..huhu

    Hidier~~hi samat berkenalan,raser cam pestime ko komen sini kan..makaseh..kalo tak paham meh kiter blajor dr org yg paham..

    harap ader yg sudi share-share ngan kiter

    ReplyDelete
  7. yg aku paham lak
    klu kuar iklan kat blog kwn2,kita kena klik la..so kwn kita dpt duit & sebaliknya tapi make sure web tu abis upload. klu kita klik,pastu terus tutup..mmg x dpt la.

    ReplyDelete
  8. Sue~~~ yang tuh haku pahammm..yang haku tak paham pasal buffered tuh..aper funtion diyer...sebab ramai yg posting pasal buffered n hepy kepalang kalo dapat buffered nih..herannnn hakuu..

    ReplyDelete
  9. alamak lady lagi lah tak faham... hehehe... sbb takde nuffnang...

    ReplyDelete
  10. a'ah betul...
    igt sng ke nk dpt buff
    kalo dpt buff kira iklan alwiz on je..time tu la ko kena cari trafik yakni buat blogwalking n org akan dtg klik ko balik...time tu duit masok masyukkkkkkk..kalo dpt buff tp ko x buat trafik duit tarak...kahhhhh

    n betul ko ckp..dah abis buff baru dia jd metered earning...kira iklan tu dh abis..no more...

    aku penah tgk ada org dpt smpi 10 buff..masyokkk n 3 bln je dpt RM700 perghhhh sakannnnn

    so ape tgu lg..pandai2 la lu bw diri...hahahahahahah

    ReplyDelete
  11. nuffnang tu trkadang tidur je ttp kalu shiela masukkn advertles xkick pn xpe, asal je org masuk kt blog kita automatik dpt w.pn ciput jerr...

    ReplyDelete
  12. wahhh dpt buff tue...bestnya.....

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3