Monday, 21 June 2010

SHAHIR Ikon Belia Negeri PERAK

Hoi hoi hoiiiiiiiiiiiiiiiiii................



Tahniah untuk Shahir kerna sekarang sudah bergelar Ikon Belia Negeri Perak...

Jangan kasik malu oghang Perak yoooo...

Shahir baru sampai...berpusu-pusu orang terjah mau bersalam-salamannn...


owhhh Mamat nie manjanggg jerk senyummmm nyer..manis tul riak wajahnyerrr..harap terkenanlahhhh kat baby haku niee..sejuk mater memandangggg..**owhh pompuan nie dah start dahhh..**

Lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan memang lagu yang ditunggu-tunggu..

diyer start nyanyi jerk..semua orang mulut terkumat kumit nyanyi sesamer dah termasuklah haku mak buyong yang menyibuk nak nyanyi jugak...tetambah tang korusssss......mak aiiii tenggelam terus suara Shahir...penonton plak yang lebih-lebihh...


Gambor-gambor candid Shahir yang En Epai hambekk.....

Banyakkann gambor nyerrr..nie ader lagik yang haku tak edit masuk sini...huhu hambekkk kauuu puas ateyyyy....

Haku suh En Epai pegi hambek gambor Shahir banyak-banyak...sekali haku tengokkk bukan nyer banyak lagik dahhhh, dahhhh berlambakkkkkkkkk jadiknyerrr..semua aksi Shahir disnapnyerrr... naik juling plak mater haku tengok..bertuah punyer laki.... tapi haku sukerrr..hiks

Takder satu pose pon yang diyer tak senyummmm..memang gitewlah diyer sepanjang hari diyer kat situ....orangnyer pun tak sombong dan bersopannn..Low profile dan berhemahhh...amat disenangi oleh semua yang ader kat situ.....

Harap diyer akan kekal begitu walau berada dipuncak kejayaan nanti...

eh lamer tau diyer kat situ ari tuh..sampai majlis penutup rasenyer..haku balik pon diyer tak balik lagikkk....

Nie haku copypaste Diari Shahir semalam...tak semua satu episod laaa haku copypaste kat sini just episod yang diyer datang Teluk Intan jerk...







Diariku Shahir yang bersiaran selama 30 minit sebanyak lapan episode yang memberi fokus kepada perjalanan sulung Shahir selepas bergelar juara ..

Kepada peminta-peminat Shahir jangan lupa untuk saksikan perkembangan terbaru Shahir melalui Diariku Shahir pada setiap hari Ahad, jam 10.00 malam , hanya di Astro RIA.

Rasenyer termasuk yang semalam dah tiga episod..kalo tak salah haku laaaa.....

wahhhhhhhhhhhh siap promote pompuan nihhh...overrrrrrrrrrrrrrr..!!!


10 comments:

  1. salam ..

    saya rasa cik puan ni bagus kalau jd PA shahir ni ye.. di sebab kan abis sume gerak muke shahir puan snap .

    WAKAKKAKAKAKAK fanatik bangat ko yek ..
    pe lagi tenung2 muke dia.. moge2 bby lahir nnt encem & pekerti cm dia

    ReplyDelete
  2. Memang sweet dier...mcm i la...ahaks...terperasan jap..hehehe

    ReplyDelete
  3. shi3la....aku pun minat shahir...harap dia boleh maintain gini jangan lupa diri....jgn buat malu org perak yobbbbb!!!

    owhhhh patutla tangan kanan ku gatal...

    ReplyDelete
  4. hamboi... siap turun p tengok shahir yer..
    tingat dulu masa AF6... kite suke sangat ngan stacy.. ms tu tengah peknenkan qis..
    menurun jugak kat qis.. suke betul dia ngan stacy... hehe..
    sok2 baby ko lak tergiler2 kt shahir tau..

    ReplyDelete
  5. semangat org Perak....hehe..

    ReplyDelete
  6. minat shahir yer....

    aku tak kenal sangat shahir nie sbb aku tak tengok af...huhuhu...

    kalau ko free meh singah blog aku, mana tau terkenan baby gegirl yang chumell nanti....

    ReplyDelete
  7. hamboiiiiiiiiiii
    minta shahir eh?
    hansome la
    akak pon soka ekekeke

    ReplyDelete
  8. I suka sangat lagu dia yg hit tu....so sweet n meruntun jiwa biler dengar..

    dia pun nampak sweet sangat ek..

    ReplyDelete
  9. ade org ckp muke saya macm die, dah la sama orng perak, camne nak balik kg nnti kak..hahaha

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3