Monday, 5 July 2010

Dari Wad Bersalin Debaran

Salam, En Epai melaporkan,

Kurang lebih jam 8 pagi tadi ,Shiela dah dimasukkan ke labour room, antara jam 9-10 doktor masukkan ubat, sekarang nie dia tengah tahan sakit, sakit pun tak berterusan kejap2 jer katanya. Pintu rahim belum buka lagi...
Adoi nerbes gilak aku...Aku akan berada kat spital nie sampai Shiela selamat lahirkan baby...family tak datang lagi...so aku hadap sorang2 sambil ditemani laptop jerlah...ok sekian

" Ya Allah, selamatkanlah isteri dan anakku, Amin "



12 comments:

  1. didoakan semoga semuanyer selamat

    ReplyDelete
  2. moga shiela dan baby selamat....

    tiba2 rasa nerbes jugakkk....

    huhuhu...

    ReplyDelete
  3. turut berdebar menanti laporan seterusnya.
    semoga semuanya selamat..

    ReplyDelete
  4. insyaallah..kami semua berdoa utk kak shiela..

    ReplyDelete
  5. kat dalam tu dia sakit sorang2 ke.. bole masuk tak?? klu dpt.. mintakla masuk kejap..
    yan dulu.. lame menahan sakit sorang2 dalam labor room.. pastu mintak misi pgl asben.. ade asben kurang skit sakit.. wlupun tak pat tengok muka dia lame2..

    ReplyDelete
  6. aku rasa kalau bini aku beranak esok, confirm aku pengsan dulu.. ahaks

    ReplyDelete
  7. insyaallah..semua selamat...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3