Friday, 2 July 2010

Dari Wad Ibu Bersalin update Day 2

Salam, En. Epai melaporkan,

Pagi tadi Shiela jalani pemeriksaan ( jolok-menjolok )" pagi tadi baru lepas kena jolok, tak bukak lagi, adik tiru abg long dia jugak la nie...hermmm" butiran sms antara aku dan shiela. Ujian Pap smear tu pun tak dibagitau lagi...

Pagi tadi pakar sound doktor2 kat situ sebab takder buat pemeriksaan lanjut kat shiela, takda laporan denyutan jantung terbaru katanya.....bagus2. Respon dari baby kini stabil stakat jam 1 tadi dah 5 pergerakkan. Tiada khabar ubat "paksa" nak dimasukkan hari nie.. entahlah aku berdoa kalu boleh biarlah baby tu buat keputusan..hehehe

kesihatan shiela ok stakat nie, cuma dia runsing skit coz sorang2 kat wad tu diangkut kluar gi labour room...kluar 1 masuk 1....Sekian laporan aku.

"Terima Kasih Atas doa dan sokongan semua"


5 comments:

  1. hope akak tk ape2...n baik2 sumernyer...amin....

    ReplyDelete
  2. harap2 ko baik2 n baby selamat dilahirkan..doa banyak2 yea...take care

    ReplyDelete
  3. hope shiela & bb x de apa2..

    ReplyDelete
  4. Shiela dah nak bersalin ye? Semoga dipermudahkan....AMIN!

    ReplyDelete
  5. sian ko shi3la..
    x sakit x bkk
    aku rs dia nak kuo ari due tu gak kot hehe
    semoga cepat2 ko banak..sian pulak ko kan...:)


    psstt..sore en. epai sedap gilakkk hahahahaha

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3