Tuesday, 20 July 2010

Haku Kembali Dengan Rasa SYUKUR..!!

Alhamdulillah....
Haku masih berkesempatan menghirup udara segar pagi..
Masih punyer waktu melihat rengekkan manja dan esak tangis anak-anak..
Masih mampu merasa panasnyer pelukan si suami...

Terima Kasih pada semua yang mendoakan haku..Terima Kasih pada semua yang sudi menjengah dan meninggalkan komen pada setiap entry yang ditulis oleh En Epai...Ia amat bermakna buat haku n family...Terima Kasih sekali lagi...

Gambar baby haku upload nanti yerr..
Kesihatan haku dah okeh tapi dekat tempat operation tuh masih sakit dan pedih..
Haku berpantang dirumah sendiri ditemani suami dan anak...

En Epai banyak membantu kerja-kerja rumah dan menjaga si teruna...pagi-pagi diyer dah siapkan tungku,air mandian dan minum pagi haku...diyer jugak yang membasuh dan mengemas segala...
Terima kasih Abang..!!

hermmmm macammm best jerk berpantang lama-lama nihhh...errr bleh up ker seratus hari tak...?


24 comments:

  1. take care yer.. bleh je up 100 hari.. heheheheh

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah Shi3la dah sihat n berjaya mengharungi semua nya....
    jgn lupa pic baby nyer.

    Yatie lum lagik nih...

    ReplyDelete
  3. 100 hari tu apelah sgtnye..kompom badan bergetah2 pasni dijaga oleh encik epai..

    :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah ..semuanya dah selamat
    ..

    selamatlah berpantang !

    ReplyDelete
  5. alhamduillah...
    take care ok akak...

    muahhhsss cket kat bby...

    ReplyDelete
  6. ko berpantang kt TI ke shi3la
    x balik selama ke umah mak ko..
    cepat lah nk tgk pic anak dara ko tu
    hehe bguih lah en.epai..leh dpt award
    bapa dan suami mithali..(sure kembang kucup idung beliau) caittt

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. syukur ko dh sihat... jga pantang2 betoi2.. jga anak dara tu elok2.. rinduuuuuu sgt kt ko..

    ReplyDelete
  8. tahniah shiela...tahniah dah selamat bersalin, tahniah dpt bb girl...selamat berpantang...

    ReplyDelete
  9. Tahniah..tahniah..
    selamat berpantang..

    En. Epai..timakasih jd seorang suami yg baik, hehe..

    ReplyDelete
  10. tahniah weh aku tompang gumbira.. nanti tepek pic baby yer... selamat berpantang..
    :)

    ReplyDelete
  11. tahniah!!! anyway nak komen nasihat ala ala pakcik2 sket.. kekekekee

    Dah dpt yg no 2 nie, no 1 tu kena gak beri perhatian. Kita ni kekadang lupa yg dulu kita selalu manjakan yg no 1. Jadi bila kita timang yg no 2. Try gak timang yg no 1 tu walaupun dia dah beraaaaat.

    Nasihat comey saya agar kita tidak lupa..

    Amacam nasihat aku sheila. Mcm pakcik2 tak ? wahahhaha!!!

    ReplyDelete
  12. kalau wat 100 hari mmg konfom cun melecun balik..:) selamat berpantang..tak sabar nak tengok gambo anak.

    ReplyDelete
  13. shiela... yan pun dah bersalin.. dah 13 hari berpantang

    wah untung yer hubby yg jaga... yan pantang ni nenek yg jaga.. tp lebey kepada jaga diri sendiri..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah....semuanya selamat.jaga diri elok2 ya.

    ReplyDelete
  15. Alhamdullilah .. selamat semuanya dan selamat berpantang !!

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah shiela dah sihat dah...tapi still jaga diri tau...jangna buat kerja berat...

    ReplyDelete
  17. selamat berpantang dear. nasib la ada suami yang sangat memahami eh.take good care of yourself for ur babies k. have fun!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. akak...

    xsabar nk tgk baby..

    alhamdulillah semua dh smakin baik

    =)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah... moga cpt2 sembuh . bpantang baek2 tau.. baeknye en epai.. hehehe... ape name baby?? bgtau la.. x sabo nk tgk gamba sang puteri shi3la nih..

    ReplyDelete
  20. Salam beb ..

    ni ko tepek ke cik abg mu tepek ni ?

    Selamat kembali .. but kene berpantang baik2 key ..

    sgt2 windu kt ko .. sib baik dpt leps windu dgn ko dlm phone aritu

    ReplyDelete
  21. tahniah shiela...:) congrats for newborn..jaga diri baik2 n selamat melalui tempoh pantang tu..

    ReplyDelete
  22. hi kak....

    tak sabar nak nengok baby...
    nanti upload k..

    dah jadi abang mr encem danial...

    kena jaga adik tau..
    hehe..

    ReplyDelete
  23. jaga diri ko baik2....

    jangan lupa upload pict. baby, tak sabar nak tengok orang baru...

    tahniah ya...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3