Thursday, 26 August 2010

Jangan Luper Tingggalkan Jejak Korunk diAUTOLINK

STICKY MODE 48 hours
New Entry kat bawah yerk, please scroll down..!!


Actualy dah banyak ari haku buat Autolink nih tapi takder yang perasan kut...so terpaksa wat entry khas...skanggggg korunk nampak Autolink kat atas tuhhh...hahhhh siler klik disaner yer kawan-kawan dan tinggalkan jejak korunk kat saner.....

so sesaper yang masuk kat blog haku boleh ajer tinggalkan jejak anda kat saner...so nanti boleh haku menjengah korunk balik...

kepada yang selalu menjengah sini tapi tak pernah mengomen entry haku ewahhhh ader ker hahahaaa.....tinggalkan link korunk kat saner juger yer...

dan ini yang penting sesaper yang bertukor link dan berada dalam senarai blogger list haku...haku nak minta tolong sangat-sangat korunk masukkan link korunk kat saner juger yerk coz im going to delete my blogger list....so nanti haku takder terlost contact ngan korunk...

okehh makaseh in advance...

Haku ader senarai sahabat blogger.....kang ader lak yang kecik atey naper link ko takder kat sini kan so biar haku explain dolu...sahabat blogger nie untuk kengkawan yang tak pernah jemu menjengah dan MENGOMEN blog haku....

kalo ko selalu mengomen setiap entry haku ,haku akan letakkan link ko kat sini..so jangan salah paham yerk...

kalo ader sesaper yang selalu tinggalkan komen kat haku tapi link diyer takder dalam senarai sahabat blogger tolong bagitau haku yer..mungkin haku terlepas pandang tue..maaf.

dan last sekali sebelum keluwor kalo mr nuff haku berisi silalah click mr nuff haku yer..jangan malu jangan segan, haku tak marahhhhh...click jerkkkkk...

tengoklahhh aper iklan terbaru dari nuff nie...maner tau kut ader yang berkenan dihati atau ader pengiklan yang bagi pek percuma ker untuk pengguna...so tak rugi aper-aper pon kalo korunk klik mr nuff haku nihhh k....leh wat amal jariah di bolan pose....kahhhhhhh....



21 comments:

  1. wokeh...nnti aku klik kt citu na...haha

    ReplyDelete
  2. salam..oih cik shila!!

    lame giless aku tak mai hang nye rumah ni..wah...denial dah besar gedabaks...eheh..ade baru ker?? aku ade terbace someone's blog kate tgh hamil 5 minggu ke ape..ko ke babe???

    wah..kemajuan la rumah ko..dah ade otolink dah...cemane la aku nak tere cam korang kan...mau tidak asek la bercuti dari blogging...

    but guess wat!! I AM BACK ON TRACK..

    psstt..ko ade blog kak nita?

    ReplyDelete
  3. beb...awat aku klik autolink tu x kuar mcm dlm n3 ko pon...nk masukkan link cm no? hahaha

    ReplyDelete
  4. zura...ader kat bawah yanggg oii..scroll down sikit

    ReplyDelete
  5. salam akak..
    daya ada jew nie...
    ilang awal tahun ari tu jeq...

    belum kawen lagi.. tapi dah berpunya dah.. hehehe

    akak nita tak tahu ler kat mana.. ekawan ada gak jenguk2x.. tak der pun akak nita

    comel anak akak

    ReplyDelete
  6. dah tinggalkan link..

    erm..shi3la sihat ye skang? alhamdulillah. Hrp baby pun camtu..bkn baby jer...danial jgk..hehe

    ReplyDelete
  7. shiela, aku raya kat penang dulu, 2nd day balik b.serai...wei ko selama kat mana tu? aku 2nd day before balik umah aku raya kat kampung MIL kat selama...tapi selama perak la...selama ada 2 tau...kedah pun ada...hehe pi mai pi mai tang tu mcm ko jugak la b.serai - penang - b.serai !

    ReplyDelete
  8. yehuuu , link haku ado di link mu ... ku suke , ku sukaaaa...

    ReplyDelete
  9. eh! ade autolink plak? kjab nk try msuk...

    ReplyDelete
  10. jap lagi peanut tnggalkan link kat sana....peanut follow blog akak....

    ReplyDelete
  11. ko sembunyikan kt situ manela pasan.. selalu orang letak terang2...

    nak wat jugakla autolink tu... lg effective ye tak?

    ReplyDelete
  12. salam..dah wat autolink..hehehehe..suka tgk anak akk..comel la..congrats..^ ^

    ReplyDelete
  13. aku dah buattttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  14. dah masokan link x reti2 nak dtg jenguk hahahahaha

    ReplyDelete
  15. aku dulu nak buat tp mcm x berbaloi sbbnye bkn semua yg antu blog..aku suka kalo org g blog aku tggl jejak kt shoutbox tu lg best sng nak balas memebalas kunjung mengunjung kita tau depa dok mai sllu

    ReplyDelete
  16. tp ok jugak at least kita tau bape rmi yg dtg nk msokan link pd blog kita..hehehe rmi peminat npk

    ReplyDelete
  17. Hi there, I check your blog like every week.

    Your humoristic style is witty, keep up the good work!


    My web-site: http://mediabeamspk.com/index.php?do=/profile-9993/info

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3