Thursday, 23 September 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri..!!

Entry nie pon haku PAKU sampai Habis SYAWAL 1431 H
Entry Baru Kat Bawah Yer..


Kesempatan ini haku dan Keluarga En Epai, Danial dan Dhamirah nak Mohon Ampon dan Maaf diatas semua keterlanjuran sama ada Secara Sedar ataupon tidak...

1. dari segi penulisan haku, bicara haku yang mungkin agak kasar hingga menyinggung hati maner-maner pihak, komen-komen haku yang mungkin mengundang amarah korunk...

2. gambar2 gedik didalam blog ini yang mungkin tidak menyenang hati limpa tekak urat perut korunk...

3. kalo ader entry syok sendiri, entry show-show on off yang mungkin memualkan dan memuntahkan korunk....tapi tue lahkannn ibarat kater kak RED namapun dah blog kan, kalo tak show2 apa barang, baik tak yah ada blog.itulah namanya bloggers..!!!

4. Dan yang paling haku minta maaf kalo haku tak sempat meninggalkan komen atau melawat blog korunk yang selalu menjengah dan bertandang ker blog haku....kenkadang haku ader menjengah tapi tak sempat meninggalkan jejak dan kadang haku memang tak sempat menjengah kerana kesempatan waktu yang agak terbatas...

haku hanya insan biasa yang mencuba sehabis baik....Jadi haku mohon maaf andai percubaan haku seringkali gagal dan tidak memuaskan...

dan haku berharap moga ukhwah persahabatan kiter dialam maya ini akan terus berkekalan dan terus terjalin mesra...


SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLFiTri
MaaF ZaHiR & BaTiN...!!!

Selamat Pulang ker kampung Halaman...





Jom Balik Kampungggg....!!!!
Hati-hati sewaktu memandu yer...


15 comments:

  1. uiii..

    bambam nya dhamirah...

    pp dia rasa cm nk cubit2 je

    hehe..

    selamat ari raya kak

    ReplyDelete
  2. Slmt ari raye..
    klu lalu bidor mai la singgah umah..

    ReplyDelete
  3. slmt hari rayaaaaaaaaaaaa
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  4. ni gambar bila ni..gambar baru ke..kome dah balik raya ye..raya bagan noh

    ReplyDelete
  5. a'ah ler bambam beno dhamirah
    tu lah penangan susu ibu hehehehe

    ReplyDelete
  6. ati2 di jalan raya
    mkn ketupat tu berpantang no igt2lah diri sndiri hehehe

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya sis.dhamirah comel mcm daniel jgk.hehe~

    ReplyDelete
  8. Salam akak...
    Dah Nak Balik Kampung yer...
    hati2x di Jalan Raya

    ReplyDelete
  9. Wah... Tembam Neyr Pipi Dhamirah... geram nyer...

    Selamat hari Raya Maaf Zahir Batin...
    Kalo ada Salah SiLap harap Dimaafkan

    Semoga Ikatan Persahabatan terus Terjalin...
    Jumpa Lepas Raya

    ReplyDelete
  10. Lagu Sudirman Memang Best diLayan Bila Balik Kampung...
    Lagu Yang Paling Terbaikkkkk....

    Petang Nanti BAru Nak Balik Kampung..sob sob...
    Kena Keje Lagi..

    ReplyDelete
  11. comel la tuan tanah ni...

    selamat hari raya jugak !! ^_^

    ReplyDelete
  12. slmt hari raya maaf zahir batin.....

    ReplyDelete
  13. sgt2 bambam la dhamirah...cute sgt....

    ReplyDelete
  14. syg x dpt jumpa hg time raya ritu..huhu...idak dpt pegang dhamirah yg cute tu....regret....haha

    ReplyDelete
  15. ala2...semangatnye bby dhamirah...


    semngat lg mama dia nk lik kg tuh...

    hehe....

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3