Tuesday, 19 October 2010

Tutorial Makeup For Glasses

Akhirnyer dapat gak haku carik Tutorial makeup bagi yang pakai glasses nihhh..huhh gigihhh....

Lepas nie kalo agak-agak nak berjalan tapi malas nak pakai contact lens still boleh kelihatan chantek walaupon ber glasses nih kann...huhhh jangan tak tahuu haku dah hapal semua step yang diyer kasikk dahhh..ngeh ngeh ngehhhh...

well haku memang suker bermakeup ponn tapi kat muker sendirik jerk laaa...kat muker oghang haku tak beraniii la...kang jadik cam jue-on lak kangg tak pasai jerk kener maki ngan oghanggg...huhuu..





chantekkkk nyer alahaii...siimple dan senang untuk diaplikasikannnn...
pakai glasses pon boleh bergaya bahhh...

owhhh tak sabor rase nyer nak tunggu Dhamirah besorr..nak main conteng-conteng muker dengannyerr...hiks:)



12 comments:

  1. salam..
    feewit..bile sis na make-up camnie? =)
    kalo mjadi, leh la ajarkan.

    ReplyDelete
  2. wahhh...sis...
    atie ade tgk gak tutorial neh b4 neh..

    tuk org2 pakai glases mcm kite2 neh..hehe...
    nnt akak da torai,upload pic ek...
    leh belajo2..

    ReplyDelete
  3. boleh la buat tutorial kat sini lak.. saya nak tgk hasilnya..

    ReplyDelete
  4. alamak xleh tgk video plak? hmmm....

    ReplyDelete
  5. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  6. owhhhh tgk kat youtube..aku sllh gak skodeng kt sn hehehe..tulah ssh kan kalo dh pki spek ni
    x leh nak tunjuk kelawoaan kita..miahahahaha

    ReplyDelete
  7. dhamirah da besor sikit nnt abes la akak buat eksperimen kat muka die..

    ReplyDelete
  8. klu shiela dah makeup tu jangan lupa ambik gambar tau before n after

    ReplyDelete
  9. Pergh cantik awek ni..

    Pandai berhias..mcm ni blh rekemen pada isteri..

    Menara Warisan Merdeka 100 Tingkat? Then you better read this!

    ReplyDelete
  10. cha pon nk mekap camnih lah... cha ni mmg la rabun, spek sntiase melekap... except klu dh pkai lens... baru la leh mekap2 mate.,. ni dh taw, leh la daku mekap santik2... hehehhe...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3