Monday, 13 December 2010

Lisa Surihani adalah Inspirasi pagi ini..!!


Ekceli mood tengah kedaung..

Tapi memang tetiap hari senayan mood akan kedaungggg pon...dah lumrahnyer begitu..kiter lalui nyer sajerk...besok sure mood dah bersinar2,makin hampir dengan hari jumaat makin kuat sinarnyer plak...baru jerk masuk hari isnin dah bercerita hari jumaat..wakaka eh! eh!

Malam tadi baru balik dari hantar mak balik kampung...tiga minggu haku bawak mak datang umah haku untuk tolong jagakan anak-anak haku since pengasuh tak sihat neh..memula adik haku tolong jagakan anak-anak tapi haku macam tak harap diyer jager so terpaksa pangggil mak datang jugak,sian mak..nyusahkan diyer plak..



Hari nie Abang ngan adik dah start duduk ngan pengasuh balik..

ntah aper cerita skang neh...Adik plak dah start kenal orang,harap-harap diyer tak meragam bagai..Abang mesti ocay sebab diyer dah biasa duduk kat umah pengasuh tuh..

kang pukul satu nak pegi menjengah derang kejap...



pepagi neh memang tak tau nak buat aper,tetambah ari senin*lagik nak salahkan ari senin jugak*..

laju jerk buka pesbuk,lepak kat saner..tapi boring sebab tak ramai yg online..ntah camner TERklik *TER lah sangat* page Lisa dan TERambik gambar Lisa..layannn plak pepagi tengok gambar Lisa..tengok Lisa si cantek manis tuhh terasa segarnyer pagi...yang tadi dok menguap sampai patpolohpat kali dan dan hilang..

perghhh hebat tak hebat penangan wajah cantik Lisa cakap kau...



Alahai jangan ader yang anggap dan kater haku giler pompuan plak,haku sekeh jugak kangg..haku cumer TERadmire jerk kat Lisa..kalau boleh haku nak jadik pompuan macam diyer..**sah sah tak bolehhhh,verangan lah kau..!!**



Semua gambar-gambar neh haku ambik kat pesbuk diyer..takperkan haku ambikkk..ambik ngan curik tak samer kann..haku ambik pastu letak kat belog haku jerk..bukan buat aper ponnn...kater sumber inspirasii kannnn...



Details pasal Lisa..

Name: Lisa Surihani Binti Mohamed
Date of Birth: 23rd March 1986
Place of Birth: Kuala Lumpur
Height: 5’ 3’’
Weight: 45 kg
Citizenship: Malaysian
Marital Status: Single
Hobbies: Reading,Listening Music and Surfing Internet

Education:

Sri Inai Senior KualaLumpur
SPM (2002) – Aggregate 15 with distinctions in English, Mathematics, and Bahasa Melayu.

HELP University College
A Levels
- Law
- Government & Politics

Degree
Aberystwyth University, Wales
graduated with a law degree LLB (Hons)




FILEM: Good Bye Boys, I'm Not Single, Jangan Pandang Belakang Congkak, V3: Samseng Jalanan, Semerah Cinta Stiletto, Zoo, Lagenda Budak Setan, Kapoww!!, Jangan Pandang Belakang Congkak 2, Ombak Rindu dan Sekali Lagi

DRAMA: Obsesi, 3 Janda, Mataku Nampak Hantu, Ponti Anak Remaja, Mentua vs Menantu 2, Azan dan Tudung Ekspres



Jangan marahh haku yer Lisa...*macamlah Lisa nak singgah blog kau*


4 comments:

  1. lisa surihani.. beauty with brain..

    ReplyDelete
  2. aku mmg la suke tgk muke Lisa nih... pon sumber inspirasi aku utk mekap2 muke aku, dgn harapan ade la iras2 muke Lisa.. vrangan lebey je aku nih.. akakak... dh sah2 xde iras nye deh.. lisa ni mmg natural beauty.. nnt klu aku ngandong lg (harap2 bby girl), muke manis cam Lisa nih.. heheheh...

    ReplyDelete
  3. muka dia mmg manis kan.....dpt anak muka comey cm dia..hehe

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3