Wednesday, 1 December 2010

Lisa Surihani Dan Yuna jugak yang TERBAIKKK..!!!



Seperti yang biasa dan selalu kiter lihat Lisa Surihani tetap tampil maintain dengan imej yang cantik dan sedap mata memandang...harap Lisa akan terus begini walau namamu dipuncak nanti...

Tapi satu jerk yang haku tak baper nak berkenan ngan fesyen Lisa kali neh adalah menatang kat kepala Lisa tuhh..aper tuhh?Rasenyer Lisa tak perlukan semua tue...Lisa lagik chomel kalau takder yang kat atas kepala tue kan...

Tapi tak kisahlahh janji Lisa tetap chantek dan menawan dimataku..ohh yeahhh...



Yuna yang semakin chantek the vassss...Haku sangat-sangatlah admire dengan fesyen yuna yang ini..!!!

Chantek, santun lagik, anggun lagik,ayu gitew..perghh memang bergaya sangat Yuna pakai macam nie..yangg pentingg tak menjolok bijik mata...dan tak meleleh air liur sudah..

Yuna masih gunakan khidmat Syamir Izwa iaitu pereka yang serupa waktu Yuna meghadiri Shout! Awards yang lalu...maser Shout Awards pon baju Yuna cantik...sesuai dengan Yuna..tengok kat sini malam kemenangan buat yuna Pandai Syamir Izwa reka baju untuk Yuna..:)


Kredit cutecarry

..Disaat ini mereka-mereka ini adalah kesukaan haku..suka tengok mereka,suka fesyen mereka,suka dengan gaya dan cara mereka....hopefully mereka kekal begitu dan tetap merendah diri walau se-glamor maner pon mereka nanti... selagi mereka tidak berubah selagi itu haku akan terus suka sama mereka..:)


15 comments:

  1. Oh, Lisa memang yang terBAIK...
    Vee admire sgt2 dekat Lisa... :)
    And Yuna pun... :)

    ReplyDelete
  2. fashion dorang kalau kena pada gaya memang cantek habess kan?

    ReplyDelete
  3. KAN MANIS TUH KLU TGK... JGN NAK UP TO DATE SGT SMPAI TAK TERKATA KITA NENGOKNYA... HISHHHHH.... HRP LISA KEKALKAN FESYEN GITU... CHUMEL JER...

    ReplyDelete
  4. haa..link kemenangan tu tak bleh bukak...heee

    ReplyDelete
  5. dua-dua sama comel :)

    suke mereka, semoga kekal sebegitu walaupun nama dah mencanak naik :)

    ReplyDelete
  6. seswai btul kalau wat menantu.nasib baik ank i kecik agi

    ReplyDelete
  7. Dua-dua comel & bijak. Artis macam ni la yang patut dicontohi:)

    ReplyDelete
  8. memang suka deme berdua ni punya imej..
    ala..tapi lengan lisa tu makin nampak la pula skang nih.
    lolo~

    ReplyDelete
  9. shila...x jadi la..caner????helpppp

    ReplyDelete
  10. salam...dua artis yang berbakat..

    mohon follow ur blog..

    ReplyDelete
  11. orang kalau dah cantik, pakai baju kurung ke, jubah ke, kain batik ke, tetap nampak lawa. tak perlu nk terdedah2. Lawa betul la Lisa nie..

    ReplyDelete
  12. santeqnyer lisa n yuna...
    moga terus begini...
    dua2 i like!!!!!!

    ReplyDelete
  13. sy peng"admire" mereka juga...sgt love..!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3