Wednesday, 8 December 2010

Pendaftaran Bloglarian 2

Biler haku berblog walking haku perasan yang ramai dah buat entri neh..haku dari hari ke hari nak buat nak join jugak blog larian tapi asyik pospone entry sajerk..skang dah bloglarian 2 sudah tapi haku macam biasa selalu jerk lambat..aper nak jadik lahai..

niat dihati menjelang tahun baru Maal hijrah neh nak berubah agar lebih peka dan pantas..InsyaAllah mudah-mudahan..

Haku memang nak join Bloglarian neh..so now haku follow syarat-syarat yang dikenakan untuk pendaftaran bloglarian.

1) Pastikan ada Banner BlogLarian



Done. Siap dengan link haku kasik.saper nak join boleh daftarkan diri disana.


2) Jadi Follower BlogLarian



Done. Haku jadik follower yang ker 499 untuk BlogLarian.


3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

banyak perkongsian yang saya dapat. Segala ilmu pengetahuan yang sayer mahukan tak perlu carik di perpustakaan lagi,dihujung jari pon boleh.Saya juga dapat ramai kenalan dan kawan.


4) Tag 3 orang rakan atau lebih

saya mahu tag :
1 . http://atiesygkamu7116.blogspot.com/
2. http://alin-dietdiary.blogspot.com/
3. http://www.akma80.com/

Perhatian kepada En Epai anda diwajibkan mendaftar di BlogLarian ini..!!
dan saper-saper nak buat tag nie pon boleh ajer.


5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian

Moh kiter join program mesra rakyat ini..!!mujur-mujur trafik berdesupppp masuk dari BlogLarian ker blog kiter.


6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan


Done.




Marilah kita sama-sama memeriahkan dan meramaikan ahli Blog Larian ini. Yokkkk...!!!



7 comments:

  1. sy ditag!!!!! nnt atie wat eh...kekekek....

    ReplyDelete
  2. x leh lari la aku cam nih..okeh nanti aku buat..aku ada send email..kalau free tengok yer..

    ReplyDelete
  3. jom kiter berblogwalking
    memang best

    ReplyDelete
  4. Assalam, terima kasih sudi join BlogLarian. Blog anda sudah disenaraikan. di senarai 73.

    selamat ber-BlogLarian

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3