Wednesday, 2 March 2011

Cepat dimasak sedap dimakan.

Pernah tak korunk rase macam tetibe jerk nak makan maggie?
tak pon tetibe jerk terbayang-bayang maggie sambil hirup sluurppp gitu?
tak pon rase macam nakkkkk makann something like maggie la..ngahagahhaa..
rase yang nak sangat-sangat-sangattttt...

haku jarang layan maggie tapi sesekali terasa jugak anak tekak neh nak makan maggie.Tetambah kalau baru lepas tengok orang makan maggie. perghhhh naluri mengidam maggie tuh terus datang cakap ko.

Walaupon begitu stok maggie tetap ado,eh tadi cakap jarang layan maggie..mhuahuahua..bukan aper takut biler habitat malas haku datang alamatnyer makan maggie jerklah. Lakipon terpaksa la redha.Dah jadik tabiat manusia,bukannyer rajin setiap masa.tak gitu ibu-ibu sekalian?
ker haku jerk manusia yang malas tuh..hehhh malang tul En epai...:)

nie En Epai punyer.Maggie diyer mesti letak sosej.Sayur tak letak pon takper tapi mesti letak bawang putih banyakk...

nie lak yang haku punyer.Wajib ader sayur.lagi banyak lagik syiokkk..Kalau ader telur kira bagus lah tue. Haku pon kener letak bawang putih banyak gak..

perisa mesti kari baru mari..kalau perisa Tomyam tuh so so jerk.Tak makan sangat.

Walaupon maggie boleh masak dalam 5 minit ajer tapi 5 minit punyer masakan tuh takleh masuk tekak haku melainkan maggie dalam cup tuh.Itu memang selalu haku bawak kalau ker hotel maner-maner.Kenkonon kut-kut tengah malam ngelupor lapor..iyer lah sangattt.

Tapi kalau maggie paket/bungkus tuh haku nyer stail memang kener masak dulu then taruk sayur segala bagai dolu baru boleh makan..

hehhhhh pepagi citer pasal maggie pulak..sewel ker haper...



**Jommm join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.TQ dear ..!!**


9 comments:

  1. pgi2 dah terbau megi akak neh..
    bikin owg teringin la kak...
    hek3....

    ReplyDelete
  2. sedap weii megi kari..asam laksa pun aku suker...hadoih..lapar...

    ReplyDelete
  3. terliur la tgk gmbr maggi tu...nmpk mcm memanggil2 plk..dh lama x mkn maggi

    ReplyDelete
  4. sedap plak tengok maggi tu.. terlioq jap.

    ReplyDelete
  5. sekali sekala layan maggi memang sedap....terliur anak tekak nie nak mengidam maggi plak....huhuhu

    ReplyDelete
  6. salam..
    kak...kawan datang nak makan megi

    ReplyDelete
  7. baru je wat maggi telor pizza. hehe..sodap jeh..:)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3