Monday, 21 March 2011

Cikgu Shida Bersama Dato Siti Nurhaliza.

Tak semua orang boleh buat apa yang cikgu Shida buat dan tak semua orang suka apa yang cikgu Shida buat. Tapi bagi haku,haku enjoy dengan semua video miming beliau.


Walau pada mulanyer haku ader jugak terlepas cakap "giler ah cikgu neh, tak siuman" but now lamer-lamer tengok beliau dengan video-video beliau, tengok beliau dengan anak-anak murid beliau..nyata beliau memang seorang cikgu yang gila-gila dan sporting. Eh naper zaman haku dulu takder cikgu macam neh.


Bagi yang tak suka Cikgu Shida, Jangan bacer dan tengok entry haku neh, kang bertambah plak dosa korunk mengutuk diyer.Bagi haku cikgu Shida ocay sajer, kretip, sporting dan lawokkk. Tak ramai yang berani untuk buat miming macam cikgu Shida apatah lagik perempuan, bujang pulak tuh, kakitangan kerajaan lagik, dah tue cikgu lagik..so haku terpaksa akui yang cikgu Shida sungguh berani dan berkeyakinan tinggi.


Korunk-korunk yang tak berminat dan suka mengutuk mengata cikgu shida neh brani ker buat macam diyer buat. kalau tak brani, duduk diam-diam kat situ dan tak payah nak mengutuk diyer.





Sapa tengok SITI hari sabtu lepas?


hermmm hebat jugak cikgu Shida neh, dapat menarik minat Dato Siti dalam art miming diyer. dan yang penting Dato Siti turut kagum dengan kebolehan cikgu Shida sampaikan beliau sudi jemput cikgu shida ker studio SITI. tapi cikgu shida tak dapat datang pulak, mungkin diyer segan dengan Dato Siti kut.


Video miming special cikgu shida untuk Dato Siti Nurhaliza."Siti Situ Sana Sini"



Cikgu Shida dah makin pemes dah skang neh. Cer tengok berita terkini dari diyer yang haku copy dari belog cikgu shida. Dah jadik artis skang..huhuuu..



BEGHITE TERKINI pompuan 3 suku masak

Tunggukan panggilan hangit bin rentong yang dibuat oleh C.S.D.P di HotFM, AM krew, Isnin, 21/03/11, saper ke yang kene?!!!

- Video gimik ke-3 HotFM 'Wak AG VS Cikgu Shida, 21/03/11

- C.S.D.P ditaworkan berlakon bukan satu dan bukan juge due.... he heeee... leading lak tu... dengan bayaran RM5000-RM8000, jadi le... ye dak...

- C.S.D.P ditawarkan menulis di dalam majalah kartun G3 (karangkraf), bantai le citer ape... merapu... satu citer sebulan... dapat le rm80, boleh le gune tuk bayor sewa internet... he heee...





Kalau haku jadik anak murid diyer haku bangga beb dapat belajar ngan diyer, hidup dengan enjoy dan penuh keyakinan walau asal dari " PARIT " bukannyer Paris..hehhhhh....

Now glamor Parit owh..ader yang taktau ker Parit kat ner ?ater kome Perak ler. Pekan Parit idak ler besor beno tapi sejak kemunculan cikgu Shida neh Parit dah glemor beb..Jangan carik pasal..hahaha


Skang cikgu Shida dah ader belog tau, Sesaper yang belum tahu silalah jengah ker belog pemes beliau..Baru buka akaun tapi follower mak aiii dah ramai giler beb, kalah follower haku.


Betullah cakap blogger otai, kalau nak belog kiter femes " Carilah kelainan dalam berblog " dan cikgu Shida dah pon buktikan kenyataan itu betul.


Ini belog cikgu Shida cikshidadariparitmimingartvideos






Video neh lawak ahhh..tapi banyak jugak video diyer yang haku suker tengok terutama sekali yang lagu kalau berpacaran..gempak ah cakap kau.








**Jommm join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.TQ dear ..!!**

9 comments:

  1. tu dia... udah femes!! ada gak tgk.. b4 ni dia selalu ada dlm rancangan FBI- faizal bin ismail kat tv 9 tu...

    ReplyDelete
  2. self confident dia tinggi!!

    ReplyDelete
  3. Betul tu..saya pun suka tengok video cikgu shida ni.tak kisahlah orang nak kutuk ke apa ke,best apa tengok apa yang cikgu shida buat.terlepas la tengok rancangan SITI malam tu

    ReplyDelete
  4. cikgu shida...oh cikgu shida...huhu..fames u...

    ReplyDelete
  5. lya:a'ahhh haku pon ader tgk gak..

    Joy: betul betul betul

    Jieda : enjoy haper video diyer neh..bukan semua org boleh buat..haku pon tak bley..hiks

    zyash :yerlahh diyer dah pemes skang..

    ReplyDelete
  6. Tak pnh tgklagi tp byk citer dh ttg cikgu shida nih. femes dia ek..

    p/s; saya baru je blk mlm td dari kpg ; tk intan...ingta nak jumpa awak....he3...by the way, blh bagi ctc sng klu sesekali blk blh kita berjumpaan...:)

    ReplyDelete
  7. hmm..akak pun tgk cikgu shidah kat dlm SITI tu..
    yg kelako nyer..dia menjawab soalan siti pun..mcm dia tgh buat miming aje..liuk lentok badan, kepala, mulut2 dia..hahaha...

    Pss; apsal nama hang jadi che nam-nam??

    ReplyDelete
  8. sy dari "parit buntar" kira parit gak lar kan?
    hehehhehe

    ReplyDelete
  9. ahahaha dia mmg happening okeh..
    siap ada buat 1 entry khas utk cikgu shida dlm my blog..ades..
    xleh tahan ngan prangai slamber dia tu huehuehue..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3