Monday, 4 April 2011

Pemenang GA Cabutan Kedua ..TAHNIAH..!!!

Takmo cakap banyak. Sembilan cabutan semula telah dibuat. So check it out mereka yang bertuah untuk kali kedua nie.






1. Fadzillah kamarudin --bertuah jugerkan--


2.gengkapak --- eh takut haku--


3. fa10-sekadar mencuba -- a'ah tak salah mencuba--


4.akubukanblog -- yer akak tau--


5. akmafaizal ---kamo mmg bertuah--


6. belogmamatomel ---yer kamo mmg tomel--


7. suezdairy ---kamo juger chantek dimataku--


8. mamaadam09 --yeayy bertuah juger--


9. anakdaraku ---bertuahnyer anakdaraku--


TAHNIAH alls....!!


So cepat-cepat send address kat haku yer, haku tunggu sampai RABU 06 April 2011 sahaja. Selepas tarikh tue email anda tidak akan dilayan lagi. MUKTAMAD..!!


TQVM. Email haku cnngojes@yahoo.com *hambek kau siap create Email baru lagik *

Taknak jadik macam aritue banyak send addres kat haku tapi email addres salah pulak.Email add yang baru neh senang sikitkan CNN GOJES katernyer,wakaka..tapi kalo ko antor salah lagik taktau haku nak cakap aper dah.So sesaper yang mendoakan haku kekal gojes bolehlah send email kat haku hari-hari yer..hahaha..



Dan tiga makhluk Tuhan paling seksi kat bawah ni plak akan dapat jugak hadiah untuk komen ngetop belog CNN bulan sudah. Tapi haku luper nak print screen tapi takper haku tetap ingat saper yang rajin komen belog haku.TQVM


1. Atiesayangkamu --hakusygkamojuge ,akak dah ader address kamo,TQ--


2.Pnstrawberi --ko nak strawberi kan, owrite sebiji strawberi utk ko--


3. Nabilamedan --TQ dik,jenguk-jenguklah akak selalu--



TQVM pader semua yang sudi meninggalkan jejak@komen di entry haku. Kalau ader yang haku tak reply bukan maksud haku menyombong yer jauh sekali untuk tidak menghargai kamo tapi disebabkan kengkangan masa yang agak terbatas.

Tapi haku sangat teruja, gembira dan berterima kasih pada korunk yg sudi meninggalkan komen untuk haku dan menjengah haku disini walau kadang-kadang kunjungan kalian tidak ku balas dek kerna kurang arif dalam menguruskan masa yang amat terhad dlm dunia blogging.

Hakikatnyer haku amat hargai kehadiran kalian dibelog CNN .

Terima kasih sekali lagi.

Eh bulan empat neh anibeseri haku tau so haku akan open small GA sempena anabeseri haku neh.Haku dah schedule untuk entry petang so stay tune ya..:)

Jom join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.!!

18 comments:

  1. alhamdulillah...
    tak sangka nama saya leh naik...
    thanks dear...
    saya dah emailkan details...
    mode : happy...

    ReplyDelete
  2. alaaa..
    xde jugak T___T
    tahnish semua!!

    ReplyDelete
  3. haaaa..... cam tak percaya (2,3 kali tgk adakah aku pnstoberi yg dimaksudkan)

    Hahahaha.. iyo lah tu kan. sudah tidak bertuah utk kali ke2, akhirnya dpt pun adiah pengkomen ngetop yep..

    tenkiu..tenkiu... zaaassss.. trus anta emel neh.. miahahahah :D

    ReplyDelete
  4. hehehe...maceh akak!!
    mmg seksi2 sekali lg seksa dah kak oii skang neh...kui3...

    ReplyDelete
  5. as salam..

    gengggkapak datang melapor diri.
    dah hantar yer..
    (^_^)

    adios!

    ReplyDelete
  6. congrate pada pemenang...yeay....seronok kome dapat hadiah yeee...hehehe

    ReplyDelete
  7. thniah~!
    syu x btuah ag..huhu

    ReplyDelete
  8. akak mekacih ye :D
    nabila dah email.

    email > nabilamedan@yahoo.com

    mekacih :D

    ReplyDelete
  9. kaklong dah terima hadiah dulu,tq yer!!

    ReplyDelete
  10. hoho... tahniah buat pemenang...

    p/s : sheila... akak dah tima adiah tuh... comei kure2 tecik tuh... hehehhe... nanti akak wat entry yer... tenkiu shiela...

    ReplyDelete
  11. tq sis,suke sgt...
    dh send email tau :)

    ReplyDelete
  12. Rasa2 blh tak selitkan nama saya satu kat situ...hu3..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, tak sangka ado gak..thanks to Fadzillah Kamarudin sebab n3 kamu, ku terpandang namaku di situ. manyak syiok..

    erm boleh tanya.nnt dpt hadiah pe ek? kna pilih2 cam sblom ni ke or hadiah misteri?hehe

    ReplyDelete
  14. Akma: hadiah yg dulu jugak tapi sy kasik random takleh pilih sebab hadiah dah banyak takde seperti lam senarai tuh.TQ

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah...
    fa10 dah bg details. thanks.
    tahniah juga kpd semua yg bertuah

    ReplyDelete
  16. bukan rezeki dan belom rezeki nana gamaknye T__T takpe, hopefully akak rajen rajen laa buat GA ekk.mane taw lepasni turn nana pulak yang monang bosaaaaa :D
    * btw, congratez kepada pemenang.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3