Thursday, 14 April 2011

Pemenang GA Teka Tekuk Anibeseri dan Hadiah.

Ingat lagi entry neh GA Teka Tekuk Anibeseri




So jawapannyer adalah 15hb APRIL 2006.

Haku nak tiga pemenang yang menjawab tepat dan cepat kan tapi disebabkan ader empat orang yang menjawab dengan tepat so haku dengan ikhlas hatey kasik hadiah untuk empat orang pemenang.

Pemenang GA teka tekuk Anibeseri haku adalah :

1. Fazilzura**pstt nanti haku buat tutorial yg ko minta tuh yer**

2. Nabila Medan**akak kasik sekali ngan hadiah pegomen tuhari yer**

3. fadwa daud**TQ sudi jengah blog akak selalu**

4. Dinda Iva**TQ dik sudi selak-selak n3 lamer2 akak**

Tahniahhh...!!!korunk memang cool habes lahhh...TQ sudi join small GA haku neh.Sayang korunk banyakk-banyakkkkk...!!

So korunk jangan lupa kasik address kat email cnngojes@yahoo.com


Ocay hadiah belum bagitau lagikan.Hadiah nyer adalahhhhhhhhhh:




errr bukan emas atau intan belian itew..bukannnn bukannnn



juga bukan kerongsang ajaib lagi mustajab itew...bukannnnn bukannnnnnnnn....



Tapi hadiahnyer adalah bekas itew yewwwww....

eh chomel tak?ai suker tauuuuu....you jangan cakap tak chantekkkk...*motif you ai?*


lately haku terjatuh chinta pulak ngan barangan yang ada corak ala-ala inggeris neh.nampak cool plak rasenyer...makanyer korunk yang menang pon terpaksa terjebak dalam minat haku neh lah yer...hahahaha...



pstttttt pesanan untuk pemenang cabutan kali kedua 1GA CNN yang dah hantar address tuh nanti cnn pos hadiah yer..tungguuuuuuuuuuuuuu kay nanti once dah pos cnn update kat entry.Sabor eh dan soryy tauu lambat sikit....cnn baru pulih dari semangat yang hilanggg..:)


~CNN~


Jom join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.!!


11 comments:

  1. kak sheila tau dah ka, maktam masuk hospital.. sy kat pahang lagi, tgah exam week. xsempat nak tengok lagi..

    ReplyDelete
  2. waaa...thanks akak!
    tak sangka hadiahnya cantik camtu!
    hehehe..
    anyway,HAPPY ANNIVERSARY SIS!!semoga bahagia hendaknya:)

    *saya dah emelkan details dah:)*

    ReplyDelete
  3. besarnya rantai emas mu. bak alamat rumah, aku nak dtg merompak.. muahahahahaha

    ReplyDelete
  4. First time datang sini.
    Tahniah kepada pemenang.

    Err....

    Mereka dapat hadiah apa ?

    http://dangarumbia.wordpress.com


    Alamak, kena sign google accountlak.

    ReplyDelete
  5. Salam dek,

    Untuk elakkan anonnymous comment tu, boleh guna button registered users (includes openID). Jadi bagi pengguna wordpress dll bolehlah komen blog ni dengan mudah....

    .
    .
    Sorry sebab tak baca habis entri tu, kak tie tak perasan, ada read more... hehe.. selalu blur je makcik nih!

    ReplyDelete
  6. huhu.
    nama nabila ada larh !
    nabila tak perasan pulak akak dah umum pemenang.
    busy ckit.hari ni baru sempat BW.
    mekacih yek !
    akak dah ada alamat nabila kan ?

    tahniah semua.
    n HAPPY ANNIVERSARY TO U akak.
    moga kekal bahgia k ;)
    =)

    ReplyDelete
  7. nama haku 1st ..wahhhhhhhhhh x ku sangka, sowe beb x pas le psl entry ni wakakakakakaka .. sedor bile hadiah dh smp ke pangkuan ku .. TQ beb

    ReplyDelete
  8. seronoknya jadi pemenang....

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3