Tuesday, 7 June 2011

CNN menang 1st prize lagik.

ecehh macam banyak nau ko menang 1st prize la pompuan hoi..

Takder la banyak nau tapi ini adalah kali kedua CNN menang 1st prize untuk contest.Yang first dulu CNN menang untuk aksi makan kat sini haku join this contest . maser tuh first time tau join contest then menang. Ini entry yang haku menang tuh Danial Menang .

untuk kali kedua plak haku join contest cuti-cuti Malaysia. Alhamdulillah rezki haku menang 1st prize lagik. ini entry yang haku buat contest cuti2 malaysia by niniezane.

Ekceli last month dah diyer umum pemenang tuh,hehe last month kan haku off blogging so now haku story sikit erk.





Benornyerkan haku join contest neh sebab hadiah nyer mantop beb. Kalau 1st prize hadiah diyer henpon dan 2nd prize hadiah nyer jam dinding 3 serangkai ,kalau 3rd prize lak hadiahnyer cadar.


Haku target untuk dapat 2nd prize sebab haku admire giler ngan jam dinding 3 serangkai tuh. Nak beli mahal jugak kut rasenyer so haku join contest arr kut-kut ader rezki haku menang...hahahaha taktik kotor.



Tak sangka haku dapat 1st prize la pulakk. Punah harapan nak dapat jam dinding 3 serangkai.Padan muker, terpaksa jugak beli sendiri..huhu.


Sekali deqlis yang dapat jam dinding tuh da...oh yer Deqlis ader tinggalkan komen untuk haku pasal jam dinding tuh. Maaf yer deqlis haku lambat perasan komen ko tuh and at last haku sendirik yang mengeget jari. Tapi takperlah nak buat macamner dah bukan rezki haku lah tue.


Hadiah sampai seperti yang dijanjikan. Terima kasih Ninizane . Maaf sayer lambat up entry neh dek kerna mood blogging yang merundum dua tiga menjak yang lepas.



Haku dapat henpon samsung. Pertama kali dalam hidup haku ader henpon samsung.

Sekali ngan Nombor Ninie kasik. once agains Thank you Ninie. Nombor yang ko kasik chantek bangat. Soon boleh haku gunapakai untuk my "business".TQ


complete set.
eh best jugak yer dapat barang free..hahaha..

tapikan that time haku dapat henpon neh henpon haku plak yang hilang.Apakah?




Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!





~CNN~


Jom join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.!!





13 comments:

  1. wow...gempak siottt...dapat hp ghitu...tahniah wei...

    ReplyDelete
  2. wah syoknya dapat adiah henpon.hehe.

    ReplyDelete
  3. wah, bestnya dapat hadiah henfon lagik...lumayan...

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer!pasni colling2 k.atie guna hpone baru..hihi

    ReplyDelete
  5. wah tahniah , best ar dpt hp baru, akunyer dh sempot ;p
    akunyer bloglist ilang... tu ar psl x leh msk sini dh... alhamdulillah ko sudi jengok aku nih... kalo x menggagau aku carik ko tau... x jum per... huwaaaaaaaaaaaa... aku add balik nih ;p

    ReplyDelete
  6. tahniah.... best tuh dpt henpon lagik...

    ReplyDelete
  7. wah...tahniah CNN dapat henpon lagik..mmg rezeki tuh..tahniah skl lagi..

    ReplyDelete
  8. perggghhh jeles nih dpt hp.. hehehe.. tahniah3x...

    ReplyDelete
  9. pergh!!dpt fon n 6ber lagi 2..thniah sgt2!

    ReplyDelete
  10. pergh!! bukan senang nak dpt brg free ni..congrats dear

    ReplyDelete
  11. jom join GiveAway saya http://littledreamslife.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-little-dreams-life.html

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3