Monday, 25 July 2011

Kisah Cinta Lisa dalam Rexona

korunk ingat tak lagik iklan Rexona nehh.Maser neh pon Lisa masih baru lagik kann,tak berapa nak glem lagik.Tapi diyer chumel owh..








baru aku tau dia berlakon jugak dalam filem Goodbye Boys. Tak pernah tengok pon filem tuhh..dan tak sangka plak ader filem tuhh..hahaha

lepas haku ctengok semua iklan Rexona neh baru haku tau ader Filem Goodbye Boys..huhu

Haku rasa mesti tak best diyer berlakon maser tuh sebab maser diyer berlakon mula-mula dulu memang hampehh habess..kerasss semacam jerk. Tak cayer tengoklah filem pertama diyer yang I'm not single tuh..*kalau tak salah haku tue filem pertama diyer lah.

Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!

~CNN~

Jom join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.!!

3 comments:

  1. memula dia berlakon mmg x besh , cm lartun jek .. now ok skit

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3