Wednesday, 28 September 2011

KAMI

Episod 1 Part 1



Episod 1 Part 2



Episod 1 Part 3



"Persahabatan adalah satu pengembaraan yang tidak diduga..."



Kredit to Youtube and Uploaded ground0hunter




Haku tak pernah tengok citer neh tapi haku rase episod 1 neh macam tak complete la tapi haku tak jumpa lak part 4 nyer..ishhhh tension betul..tergantung pulak..!!


Citer neh ditayangkan kat 8tv, kalau tak salah haku since 2007 lagik. Dah lamer dah ekceli dan haku tak tahu pon ader series neh di TV.

Terukkan..Sound like ketinggalan nyer haku but pedulik haper haku...im just dont know but haku cari balik cerita neh becoz of Zahiril Azim.thats all.

And now i know kenapa orang panggil Zahiril Azim dengan panggilan Boy.
yesssssssssss akhirnya..!!


Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!

~CNN~

4 comments:

  1. sy pun minat ngan zahiril nih.. lakonan dia mmg best.. :p

    ReplyDelete
  2. siapa zahiril tu?
    ehehe.. maafkan la saya.. saya dah lama tak tgk citer melayu sangat

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3