Thursday, 9 February 2012

Bila Adeq Pakai Tudung



First time belikan Adeq tudung dan first time Adeq pakai tudung untuk attend wedding my friend kat Taiping Sabtu lepas.



Alhamdulillah Adeq pakai tudung neh dari mula masuk Majlis sampai la udah balik dari majlis pon still tudung atas kepala tanpa merengek nak buka.well done untuk percubaan pertama.



Memula tuh risau gak takut diyer merengek nak buka tudung tuh sekerat jalan tapi eh eh tahan pulak diyer pakai tudung, walaupon time tuh panas sangatlah membahang kat kepala.



Nampaknya boleh la mama tambahkan lagik koleksi tudung untuk adeq.Cayalah Adeq...!!
Sayang kamo ketat-ketat..!!

Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!

~CNN~

15 comments:

  1. hihihi kmek pun kekdaang lupa kunci. terutama bila tukar beg!

    ReplyDelete
  2. alahai cumilnyer ko adek=)geram haku nak cubit2 pipi ko tuh..kak dia lagi cun dr ko lah..hahaha

    ReplyDelete
  3. alolololo comeyyyyyynyerrrrrr ini budakkkkkkk..tambah2 comey pki tudung..bgslah dia x rengek2 bila pakaikan tudung...pasni leh lah train dia pki tudung terus...well done dear

    ReplyDelete
  4. comelnya die.. best agaknya klu ada ank pmpuan..

    ReplyDelete
  5. comelnya die.. best agaknya klu ada ank pmpuan..

    ReplyDelete
  6. alololo gebunya pipi diaa...tembam!

    ReplyDelete
  7. alalalala comelnya!!!! ;) pasni mmg bole gile tgk tudung2 budak kecik..mmg comel2 n cute2 ;)

    ReplyDelete
  8. aloolooo... cute seh.. =)
    bgos la kcik2 molek dah biasakan pkai tdung.. nice la sis =)

    ReplyDelete
  9. comelnya..rasa nak cubit je ni..ehhehe

    slm kenal..ikhlas tau follow sini..takde paksaan^^

    ReplyDelete
  10. alololo comelnya adik.. sejuk je mata memandang!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3