Friday, 23 March 2012

Glitterati to Ordinary

Hampir seminggu tak buka belog..
kesihatan tak mengizinkan..:(
Langsung tak mengizinkan.*tapi sempat jugak apporove komen guna henpon cokia..:)*

tapi hari nie bila buka belog dan intai nuffnang rase down sangat-sangat.
nampaknyer En Nuffnang dah Ordinarykan saya

Whyyy whyyy WHYYYY...?????

Dah la tu duit kat BE pon jatuh menjunam tetiba..last week tengok amount lain tapi rini tengok amount lainnn plak...kurang dari last week lah.Boleh plak jadik macam tuhhh kann..


hermmmmm baru dok ingat nak wat collection untuk operation nanti...hukkk sedihhnyer..:(

Takperlah takder rezki lah tue,nak wat macam mana kannn.
Syukurlah dengan apa yang ada..


Terima kasih kepada semua yang sudi bertandang ke mari.
Saya betul-betul tidak sihat dan saya perlukan doa dari kalian.
Terima kasih.



Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!

~CNN~

17 comments:

  1. semoga chenam cepat sembuh ye, rajin makan ubat jangan culas pulak. get well soon

    ReplyDelete
  2. erm..tak try hantar ticket kt nuffnang, tanya kenapa? :)

    ReplyDelete
  3. aloo loooloooo...ai da klik..
    jgn le sedih sgt..tabung dak abglong kan ader..korek ler...hhehehe
    kak, lame nye ko tak sihat..makan ubat jgn cengelat tau..jaga kesihatan..

    da daaa..

    ReplyDelete
  4. Moga hang cepat sembuh k..its just a numbers ja..kalau dtakdirkan rezeki tue milik hang, insyaallah ada k..

    ReplyDelete
  5. salam akak..

    take care taw..

    risau plak bile akak ckap keadaan kesihatan tk mengizinkan...

    syg akak...doa atie sentiasa ngan akak yea...semoga akak tabah melaluinyer dan akan sembuh seperti sediakala...

    ReplyDelete
  6. cepat sembuh akak..

    xpe eh ordinary di mata nuffnang pun.. akak istimewa di mata org lain..hikhik

    ReplyDelete
  7. insyallah xde rezeki nuffnang ada rezeki yg lain...papepun slmt beroperation nti k..huhuhu

    ReplyDelete
  8. Semoga CNN cepat sembuh.saya klik nuff kat sini ye.

    ReplyDelete
  9. Alaa tak sehat eh?
    jgn dri baik2 :)


    err kite tak reti ape pun psal nuffnang. main aci letak aje, hek3.




    *ye, doll tu kami buat sendiri. tp kan Chenam, org pgl tu doodle lah, hek3. thank youu kate itu comel ^^

    ReplyDelete
  10. get well soon che nam nam..patut la takde org komen kat blog saya...even kita baru kenal di alam maya, tp che nam nam penah singgah blog saya n komen..saya sukaaaa...:))))

    semoga che nam nam kembali sihat...dan ada perkataan 'operation' saya terbaca..hmm..semoga masalah kesihatan che nam nam bukan yang kritikal...takut kalau kene operate2 nih..:((

    ReplyDelete
  11. ehhhh kenapa pulak jadi ordinary? better check balik dengan NN kak..

    p/s thank you akak komen di blog kite. Hehee

    ReplyDelete
  12. kite nk syg ahkak ketat2 jugak sbb sudi singgah blog kite, kehkeh :p

    ReplyDelete
  13. ya allah, Kau berikanlah kesembuhan kpd sahabatku ini. Semoga Dia boleh melakukan kerja seperti sediakala...

    semoga cepat sembuh kak... rindu nk baca entri akak...

    ReplyDelete
  14. semoga ko cepat sembuh yer kak.teringin sungguh nak jupe ko.nak tgk ko gedik ker kekwat ker.hahaha!agaknya dalam akaun nuffnang ko ada bloglain yang ko mmg tak onn n dah bersawang tahap gaban.cer ko cek

    ReplyDelete
  15. wan :
    herlowwwwww haruslah hakak neh gojes hokeyyyyy...:P

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3