Monday, 21 January 2013

Lima Bulan..

Assalamualaikum belog.

Menyepi dari dunia belog adalah sesuatu yang diluar jangkaan...
Lima bulan sudah cukup lama bagi seorang yang bernama blogger..
Terasa semakin kelu mengungkap kata dan membaris ayat didunia belog..
kaku.

Entah dimana hendak haku mulakan..
Entah macammana haku mahu mulakannya..

sendiri atau berteman..
haku perlu teruskan kerna haku telah memilih untuk meneruskan..
Titipan kasih dan kenangan bersama tersayang..
Akan terus mekar disini..

Untuk anak-anak mama..
disaat mama telah pergi nanti..



Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!

~CNN~

9 comments:

  1. akak tingin nk tau atas alasan apa shi3la menyepikan diri dari dunia blog ni, hehe..
    sebok bisnes ke? masih tak berapa sihat ke...

    ReplyDelete
  2. itulah mmg pelik lagi ajaib... cnn kan blogger tegar.... hibernate lama gila. mengapa dan apakah puncanya itu?

    ReplyDelete
  3. tauuuu xpeeeee..

    dh bersawang2 dh tu ... sila mop blog yew..

    sihat x

    ReplyDelete
  4. welcome back, akak apa khabar, sihat? tak sbr nk baca celoteh akak

    ReplyDelete
  5. welcome back akak.. lamanya menyepi.. harap2 mood berblog kembali ok.. rindu nak baca coretan akak..

    *** sy pun kdg2 mood ke laut dalam nk update blog.. ngeee.. ;)

    ReplyDelete
  6. kak meh nak peluk..gindu gila kak kat tulisan ko..ingat tinggalkan email num hp semua..huhu risau gak tak dapat comment dah blog ko nie hah..

    ReplyDelete
  7. Inazamri :
    thanks dear

    Alona:
    sebabbbbbbb malas kottt kakkk...wakakaka

    Ila Razali :
    jgn kater ko yg pelik haku lagik rase pelik dear..hahahha

    Zura:
    kannnnnnn tak larat nak cuci dahhh..

    Nens :
    Thanks dear

    Dana :
    sihat jer yunk..kang haku bercoloteh bebanyak ko tak bace siap lah ko..

    ct Rahani:
    thanks dear...harap-harap gitulah jgn hangat tahik hayam sudehh..:P

    Nurul :
    muahhhhssss....windu kat ko jugak dear...:)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3