Friday, 24 October 2014

Apa khabar belog..?

السلام عليكم

hi kesayangan.. :)
Hampir lupa ku punya belog..dan hampir lupa password belog sendiri
very the kritikal..!!

Rasanya ku sudah sampai seru meninggalkan dunia belog..:(
simptom simptom malas dah meresap masuk keurat saraf :(
Fartor usia agaknya :(

dah berapa kali cakap nak update belog tapi hingga ke hujung tahun masih tak berupdate jugak..dah kenapa susah sangat sekarang nie nak buka belog...?

Hari ini rayau-rayau tengok baca belog kengkawan yang masih aktif yang masih rajin macam dodulu jugak..kagum sungguh la hai..thumbs up.

Tetiba rasa nak klik en nuffnang, sekali terkojuttt denn....



waaaa ade duit dalam akaunku..MasyaaAllah TERIMA KASIH kepada semua yang sudi singgah dibelog ku yang tak berhupdate nie..malunya..baru 2 entry jerk kot untuk tahun 2014 nie..tahun lepas dah kosongkan akaun tetiba hari nie ade duit plak dalam akaun...Allahurabbi..TQ TQ TQ..!!


Banyak pulak tue iklan dok running kat belog nie..terharunya..sobsobsob..

TERIMA KASIH nuffnang...!!
TERIMA KASIH pengiklan..!!
TERIMA KASIH Pembaca..!!
TERIMA KASIH kesayangan...!!

Taktau nak cakap ape dah..syukur Alhamdulillah.
Tak jadi nak stop berblog..kena seru mood rajin banyak-banyak pasni..

Hakak doakan kalian yang sudi singgah dibelog CHENTA HATEY nie dimurahkan rezeki dan sentiasa dibawah rahmat dan kasih sayang Allah selalu hendaknya..Amin.

Alhamdulillah...
Tiadalah dayaku hanya dengan izin Allah SWT.





Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!


~CNN~

4 comments:

  1. welcome back kak!
    lama tunggu akak update.
    salam maal hijrah kak. :)

    ReplyDelete
  2. TQ farhana..salam maal hijrah :)

    ReplyDelete
  3. lama bebenor menyepi...welcome back!!

    ReplyDelete
  4. hahahaha wang merubah segala galanya....

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3