Sunday, 1 February 2009

Dapur SiKecil

Assalamualaikum and hi alls..!!

Dapur Sikecil adalah mini series yang akan CNN kongsikan bersama pembaca belog CNN dimana Dapur sikecil CNN gunakan sebagai medium untuk CNN belajar dan menguasai ilmu pemakanan untuk anak-anak CNN. Dapur Sikecil CNN akan hupdate dari masa ke semasa.

Adalah diingatkan bahawa CNN bukanlah seorang pakar pemakanan mahupun pakar Jantung.Tapi semua yang CNN publishkan disini adalah hasil dari bacaan, pengetahuan dan pengalaman CNN sendiri dalam memberi yang terbaik untuk anak-anak CNN tetapi mungkin boleh memberi sedikit panduan dan pemahaman kepada anda.

Semua Entry Dapur Sikecil adalah berkenaan Anak-anak CNN menikmati hidangan dan makanan yang dimakan tetapi ini bukanlah boleh dirujuk sebagai artikel kesihatan dan digunapakai untuk semua jenis keadaan.
Click on any of the images below to be directed to that entry.TQ.

~ ~ Khasiat Labu Untuk anak-anakCNN amat berbesar hatey dapat berkongsi cara dan pengetahuan CNN bersama Anda tapi ini adalah pilihan anda sekeluarga. Bukan paksaan bukan perkara yang harus anda ikuti seratus peratus.

Anda berhak menentukan pilihan keluarga anda.Tidak akan ada kerugian sekiranya anda mengaut sejumlah ilmu dan membaca, meneliti dan terus mengkaji tapi bukan mengambilnya bulat-bulat semata-mata.


Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!" Eat Breakfast like a king, Lunch like a prince and Dinner like a pauper "

~ Adelle Davis ~

~CNN~


Jom join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.!!


No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3