Friday, 19 June 2009

Time Balik Pangkor part Last sudah...:P

Dah abihhhh posinggg Pulau Pangkor dahhh...nie gambor kat kawasan jetty...
Jety under construction lohhhhh...

yerrrr SAFETY FIRST...pentingg nihhh...

Laluan ker Jety pon dah di kecik kannn....doluu kat tepi nih ader kedai2 souvenir kannn..jual baju segala..dolu kedai makan pon ader skanggg dahhh takder..mau kasik chantikk lagikk ini tempattt...

hohohooo kater MB dari Pangkorr kannn..hahhhhh

anakku masihh ngan pakcik kesayangan nyerrr...papa lehh melenggang kangkung..mama lehh gendongg cameraaa...hushhhhhh bessss....

public Notices...construction in progress..huhuuu next time datangg dahh chantekk lerr Jety nih..:)
nexttttt timeeee hooo...

Pemandangan sekitar Jety Pangkor.. 

Danial ponn sibukk nak tgk gakk..takmo ketinggalan katernyer..Layan kan ajer..

ramaiiiiiiii sesangat sangatnyer....
beratur panjang nak naik feri pon...dahh hari ahad kann..seninnnyer nak start sekolahh dah..tuhh yangg ramai giloo tuhh...

aperrr lahhh yanggg di borakakan ngan paksunyer tuhh...Danial banyakk cakap tauu...ntahhh ikutt saper ntahhh...huhuuu
kalo ko baru kenal ngan diyer kan..memangg diyer diam lagikk...malu-maluu gitewww tapi tunggu sejam dua kemudiannn huhhhhh tak terlayann ko nanti tauuu...

maser niee kiteorg dah atas bot dahhh...hakuu dahh mulerr feninggg balik..migrainn mau datang lagikkkk...
kaluttt ler si migrainn nihh tau nak ikut haku balikk jugakkk...
hishhhhh dokk laaa kat pangkorrr nihhh jerkk...sibokkkkkkk tau...nak ikut jerk maner haku pergi..!!!
nyampah.



7 comments:

  1. salam shi3la, huhu.. akak kesian tengok mereka2 yang mengidap migrain nih.. suami akak pun dulu selalu gak kena.. sekarang ni, dah jarang2 dah.. entah apa penawarnya.. ngeeee..

    p/s: time dah sakit baru la ada orang nak snapkan gambar, kann.. hiksss..

    ReplyDelete
  2. jetty tu tak siap2 lagi..aku pegi last raya pun sama macam tu..

    ReplyDelete
  3. ko kentut skali kat migrain tuh kasi dia gi jauh2...

    ReplyDelete
  4. kekeke..lawak niza soh ko kentut plak...panjang lebar benor kenangan ko kat Pangkor tue kan...aku x yah g ler next time sbb ko dh tolong citer segala bagainya...hehehhehe

    ReplyDelete
  5. dah abis ler ni yer..sesi migrain dah kunjung tiba...adeh..kesiannye..buleh rasa migrain ko kat kepala ni...sabor ler ek..

    ReplyDelete
  6. pict yag fening tu mcm different..
    ni muka time sakit ar..

    papun maintain sweet.. tapi Danial tetap di hati aku..
    kahkah..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3