Friday, 26 June 2009

TEKA TEKI TEKA TEKUK..!!!

Sticky mode entry ,

please scroll down untuk entry2 terbaru...

Thank You..!!

Photobucket

hermmmm mohh kiter main teka teki teka tekukk nakkkk..haku dengan rela ateyy mau kasik korunk hadiahh...

korunk cumer perlu bagitau haku berapa harga camera Nikon yang hubby haku beli kan nih..

*ehh semua camera tak samer harga kan..ker samer yerk..hahaha gigihhh nak wat teka teki gakk..*tapii takper mungkin ader camera korunk yg samer ngan camera haku nih..so senang lahh kan..korunk tau baper harganyer kan..so korunk teka ok..Senangggggg bangat!!!

Tempoh Peraduan : 16hb Jun 2009 hingga 26hb Jun 2009
Tarikh tutup : 26hb Jun 2009 @ 5:00 pm
Keputusan : 29hb Jun 2009


Syarat yang perlu dipatuhi adalah...kalau syarat2 tak dipatuhi kira batal ya..:

1. Add blog Sayangku Faish di bloglist Korunk
2. Korunk Mesti adalah FOLLOWER Sayangku Faish...
3. Korunk adalah blogger..
4.Upload banner peraduan ini di blog anda sebagai "STICKY MODE"
5. Pada "STICKY MODE" itu pastikan anda mention dan link ke Sayangku Faish (no link back will be disqualified).
4. Teka harga camera nie hanya di ruang "comments" disini sahajer..

5.Sorang peserta boleh teka 1 kali sahaja pada 1 comments sahaja.Harap Maklum..!!

HADIAH akan haku warwarkan kemudian..kasikk suprise sikit kat korunk..

Hanya 2 org Pemenang bertuah sahaja yang akan dipilih berdasarkan tekaan yang paling tepat atau tekaan yang paling hampir.

so korunk teka tau...kiter tengokk saper yangg kenerrrr....!!!JGN RISO HADIAH PASTI VOUGE PUNYER..Tengokk penganjur la beb...!!!wakakaaa...

ohhh yer haku wat teka teki teka tekuk nie sajerk jerk....nak memeriahkan keadaan..lagipon haku tgk ramai benar yang suker join contest kann..so haku kasik peluangg kat korunkk nihh...contestt hakuu sangat senanggg..ko tembakk jerkk..kalo kener tue konyer lucky la tuh...okehhh...!!All The Best....!!!!

45 comments:

  1. owhh..siap dgn contest plak tue..cent2 nk gak ker?or rounding adjustment jer...hehehe

    ReplyDelete
  2. uitt...kureng ko...siap buat contest lg...menci..

    ReplyDelete
  3. aku nak join contest ni tapi aku nak pi kedai dulu cek harga ..hehehe

    ReplyDelete
  4. uitt...ko nk srh gtau hrga tu...total semua ka? or body saja?

    ReplyDelete
  5. huhuhu tak dapek de aku nak join contest ko ni shi3la...
    sbb aku da takleh nak blogging2 lagi dah...
    aku frust tau tak pat nak gussip2 ngan korang lagi...huhuhu
    aku sedih tau

    ReplyDelete
  6. TOTAL KESELURUHAN....HARGA PALING TEPAT ATAU PALING HAMPIR AKAN DIPILIH SEBAGAI PEMENANG...HANYA 2 PEMENANG SAJORK..senanggg jerkkk...takyahhh susahh pikir2...

    HADIAH SGT VOUGE..:)

    ReplyDelete
  7. mak dedek..
    amboi koo.. siap wat contest lg tu ..
    besh nyeee.. kalau adiah dpt kamera tu aku sukeee..
    tp ko nk carik 2 pemenang kan .. yg sorg je la ko carik .. yg sorg lg tu tetap kan AKU.. heheh leh dak

    ReplyDelete
  8. wei, aku nk tau adiah dulu.baru la aku nk teka.tatau adiah mane best nk teka2x..

    ReplyDelete
  9. Aku nak torai teka eh...ermmm...erm...agk2 laa lepas ditolak campur bahagi darab aku rasa laa...RM2400..? Ermm kompom aku teka RM2400..
    ko kan cute lawa..btol kan...hahahaha...

    ReplyDelete
  10. dear my friend shi3la..
    how aku nak bagi pasword nye
    takkan nak aku appearkan kt sini kot??
    agak2 la weh..
    nak aku bagi no tepon pun tak kose de aku nak publishkan kt sini
    tak pasal2 ramai lak peminat aku ti..hii3X

    ko meh sini emel ko
    aku send je kt emel ko tu
    tp ko rajin ke nak godek2 blog aku??

    ReplyDelete
  11. meh aku nak torai meneka...aku rasa camera ko ni jenama D40...rege dlm RM1900...tol ker? ekeke...

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. shi3la, akak pun nak teka gak la.. mungkin dalam 4 ribu kot.. huhu..

    ReplyDelete
  14. boleh publish sini ker...keh3..mcm ler aku teka betul..

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. NIKON itu LOL tembak harganya:
    RM2,999.90

    hehe...
    suka suki 'menembak' harga..

    meh hadiah superb itu..
    kahkah..

    ReplyDelete
  17. LOL dh promote teka teki ini..

    hehe..

    ReplyDelete
  18. huaaaaaaaaaaaaaa dah tercapai impiann mu... ermmm nanti aku riki2 harga dier..ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  19. aku pun nk teka ni....
    ni D60 kut ..harga total semua ek, sekali ngan Tripod lah..filter lah...teman teka dalam RM 2000 la cm tu..

    ReplyDelete
  20. nak teka gak lar..RM4K kot....betui ker..kalo betui betuah nye bdn dpt hadiah mahelll

    ReplyDelete
  21. NAK join tapi tak reti nak promote.. huhu

    ReplyDelete
  22. Nak teka gak...tak dpt adiah vogue dpt kotak dia pun tak pe...asal ada adiah..wakakak

    Tekaan saya; RM2599...kalo silap, sila buat ianya jadi betul K...ngeh3X

    ReplyDelete
  23. shiela aku teka ni...arap2 tekaan aku ni tepat lah yer...kalau tak tepat sipi2 pun jadi lah yer...

    RM2200

    ReplyDelete
  24. wah kamera baru la.....hikhik..aku tak pandai teka aaaaa

    ReplyDelete
  25. aku tak reti r nak upload pastu sticky mode bagai ni..uwaaaaaaaaa nak join gak....

    ReplyDelete
  26. ni model apo ni? D berapo? untung btoi dapek kmero ni, ni la kmero idaman den DSLR.. tp tk mampu nk boli sobab mahal.hargo dio bleh byr dwnpayment keto..biar den toko sbab den nak hadiah...RM 5200+/-.apo?!! botoi?!! yahhuuuu!!

    ReplyDelete
  27. alamak, kami pakai camera cap hanfon je kak, x tau regha la.. Mst hadiahnye menara condong teluk intan kan?

    ReplyDelete
  28. wahaa
    d60 ke tu??

    baru je beli
    349 pound
    hehe

    klu mesia xtau
    nanti tengok bape harga die

    ReplyDelete
  29. aku teka rm2399...sila ngaku yg jwpn aku btul ye...hahahah...

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. ni kompen D60 n ako teka RM 1,950K

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. NI NIKON D60 KAN...REGENYA IALAH RM1,950...

    ReplyDelete
  34. hai saya dah wat entry contest teka tekuk nie

    saya nak teka...jawapan nya ialah!!!!
    jeng-jeng....RM 4050!!!!

    fuh!!fuh!!!harap2 betul...dan terhampir

    ReplyDelete
  35. I follow and blogged http://kutucontest.blogspot.com/2009/06/teka-teki-teka-tekuk.html

    I guess $5K

    ReplyDelete
  36. fuyoh last one minute 5 pm ni.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3