Friday, 3 July 2009

Genting Highlands Part IX

dahhh nakk baliikk...
bergambor dolu kat Lobi hotel....
tengah tunggu cable car datangg..
dahh atas cable car dahhh...
Daniall relaxx jerk..takder raser gerunnn ponn...
My love ever...
tengok ler Daniall nihh..tak abih2 ngan keterujaan diyer...

kadang-kadang kann....biler kiter bawak anak2 gi jalan2 maner..biler terserlahh keseronokkan dan keterujaan kat wajahh derang kan wat hatey kiter bunga-bunga..raser puas atey sangat..raser seronok....tetambahhh lima ari tinggal kan derang ngan pengasuhh..taklehh nak manja ngan kiter dan main2 ngan kiter kann...bilerrrr diyer dapat bersama ngan kiter walau kat umah sekali ponn...nampakkk derangg punyer senyum dan tawa tuhh lain kan...


kalo takk pepagi hantar kat pengasuh..diyer senyumm gakkk tapii kelatttt...sekarangg korunk tau kannn naper haku suker spend time bawakk anak haku jalan on wekend...kalo ader rezki lebihh..jauhh ler haku pegi tapi lam mesia jerk la..kalo huwangg tak berape nak ado..hakuu jalan kat dekat2 jerkkk...even pasar malam sekali ponnn...haku akan hangkutt gak dak Daniall tuhh...huhuuu
dann niee..haku takyahh nak jelaskann lagikk kannn...asall bleyy lendingg jerk...fedulikk haper org ramai ker..sesakk ker..bisingg ker..ader haku kesahhhhh....huhuuu

owhhh korunk jangan mimpi ler n3 dah balik nihh penutup citer kat Gentingg yerk..ader lagikk sedas dua nunggu beratur nak masukkkk turn...hua hua huaa
nie haku baru pegi Genting cer pegi Paris mau patblas ari tak katam lagik n3 haku...huhu

27 comments:

  1. wahhhh dah balik ni kira dah abis le gmbo2 ye..kahhhh
    amboi anak banak pki kaler oren...cam bru balik dr tournament plak..kahhhh
    mmg danial ni kaki tido..mn2 pun bleh tido..jgn ko tido ms jpe auntie2 dah ler eh...kahhhhhh

    nota bijik: pttlah x dpt budak shila ni online..dok upload gmbo2...niza....zura...kan aku dh kata dia bz berblogi..kahhhh

    ReplyDelete
  2. bkn gayat mn pun naik kabel car tu...kat langkawi lg dasat...siap benti tgh2 gunung..perghhh siot pye gayat...kahhh tpi control macho...:)

    ReplyDelete
  3. eh korg x drive smpi atas sn eh..naik kabel eh...
    sure laki ko gayat drive terus ke atas tu..kahhhh berdekah3...

    nota bijik: ups rajin nye aku romen byk kali....kahhh jeling kat zura ngan niza

    ReplyDelete
  4. amboi2 oren ye depa....minah Zahid ka? kakakaka..
    abis bposing dh la tu...idak pun ada lg weii..kekeke...
    mmg la kan...kalu budak2 ni bw g jln2 depa mcm perak skit kan..tmbh2 kalu mama dier pun kterujaan...

    ReplyDelete
  5. uitt el brp byk daaa nk komen...kureng tul..
    shiela tu gayat....Danial control macho jerk....kakaka

    ~ aaa el dia cebuk mgupload gmbor la tu...kekee

    ReplyDelete
  6. ORENNNNN.. haku suke tema orenn ..
    terserlah ayu mu ...

    oit ko bior je ke danial tido cmtuh .. mak aii sian dia..

    Danial , teruk betui mama mu ni.. dia nak kene rotan tu

    ReplyDelete
  7. Danial tu.....mana2 aje dia landing ek...sonang ko la...

    ReplyDelete
  8. x bleh jd ni...(nak komen lg) kahhh

    a'ah ni sure penyokong kuat zahid oren..nita si gf zahid koo sokong x...kahhhhh

    pas ni nak g mn lak shiela...kalo sudi2..sudi2lah bw aku sekeluarga yg x bape nak malu2 ni...kahhhhh

    ReplyDelete
  9. jeles tengok itu oranggg.... sungguh romantik gitewww. tiga jiwa satu hati erk!!!

    ReplyDelete
  10. Waaa...seyessss tahap sinot giler berupdate niehh....aku jer malassss bbenor...haaaa...
    ~ x mo ar aku masuk contest si Shiela nie...aku komen byk2 tp nama aku x nek pon kat commentar dier..x aci nie...huhhh
    ~ Shi3la cepat buat sesuatu....:D

    ReplyDelete
  11. dik,

    ko tengok gayerr danial landing tu..
    rasenyerr mcm landing kat perot ko jerr..

    akak rasakan, danial tgh dengar.. aderr adik ke tak dalam tuhh..

    ReplyDelete
  12. salam shi3la, sama la ngan akak.. kalau boleh, asal cuti jer nak bawak aiman tu gi jalan2.. walaupun setakat gi tengok ikan dalam kolam kat shopping tu jer.. kesian tengok dia asyik dok jer kat rumah ngan nenek dia.. memang terasa seronok bila tengok anak kita pun seronok, kann.. rasa berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  13. wow... the orange connection...!!!

    ReplyDelete
  14. HAPPY FAMILY..

    ceria berbaju oren....best kan dapat bercuti dgn family??

    bleh kata cm honeymoon la juga kn??

    bezanya dh ada danial sebagai penyeri hidup...

    ReplyDelete
  15. wah.. sume oren...
    memang batul tu.. hari2 hantar kat pengasuh jek... tak der banyak masa ngan ank.. bila dah ada masa kena laa guna baik2 kan..

    ReplyDelete
  16. alah tomeinye daniel tido.. tp kan lagi tomei kalo mak die yg tido cenggitu..

    huahuahua..

    lariks......

    ReplyDelete
  17. ye la kena la bw si Danial sekali kan....wpun ke psr mlm....kekeke...itulah permata hati.
    ~ada lg ek n3 genting highland...aku ingt dh abis...cepat2 n3..

    ReplyDelete
  18. wei..kaler oyenn ko tus mmg cantik bangat...bgtau ler kat aku kat mn ko beli oyen tue...
    ~ Mesti time ko jejalan nie Danial sonot bangat kan!!!

    ReplyDelete
  19. u look orennn!!!hahaha...

    ishh danial nih...tido smpai bukak2 molot tuh...malu aiihhh...

    ReplyDelete
  20. danial tu titon cm mn weiii...x nmpk la kdudukan sbnrnya....titon atas pewot hg ke?

    ReplyDelete
  21. baru aku pasan...korg pki kaler oren ni..ms korg kawin pun kaler oren gak eh...mmg antu oren la eh...jgn raya cina pun korg pki baju oren sudah....kahhhh

    harus komen byk kali ni..x jd...takutttttt

    ReplyDelete
  22. kalo orgnye puteh oklah lah cung lah pki oren..cam shiela ni puteh lepak kiut plak tu...suai la ngan oren...

    kalo aku pki oren...sure laki aku x ngaku bini dia..sbb len mcm..dah mcm keling...kahhhh apakah yg aku mrepek ni

    ni gara2 nak menang contest tu lahhh kahhh...xpe janji x kuar dr tajuk...kahhhh

    ReplyDelete
  23. OREN..ni peminat zahid ker wei??
    wakakakkaka

    ReplyDelete
  24. WEI..ORENNYE....lawak jer danial ni tau...tertunggeng pong x kisah..layanzz

    ReplyDelete
  25. eh nk check out pun kena beratur panjanng ke? ramai gila org ek...time bila genting x ramai org..

    ReplyDelete
  26. akhirnya habis gak entry pasal genting ko erk..hahahha

    apapun aku tg ko hepi sangat..kalau aku , pegi mana2 mesti ada ada mil and fil.. :( tapi takper la , aku redha..:)

    ReplyDelete
  27. mmg pun...time2 cuti or weekend kat GH mmg pack...hahahah yelah nak balik pun cek out nak kn beratur...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3