Tuesday, 7 July 2009

im also can drive ma...

wowok akai ali ingang uluuu laaa....

dok yam yammm..nenial nanak awakk eta niee...
pinn pinnnnnnn.....
ishhhh Danial...cakap pelat betul ko nihhhh...korunk paham ker idakk..?


25 comments:

  1. pandai gk Danial drive ye....dpt lesen memandu dh ke? kakakaka..

    ReplyDelete
  2. ckp ngan wowok lak tu....adoila..ko mmg memahami kan shiela...
    suke betui dier bawa keta ye....

    ReplyDelete
  3. Danial..
    Maintain senyum tue ok..
    tu daya penarik UTAMA (kan dh CAPS LOCK)

    Hahahaha...

    ReplyDelete
  4. Sama ler perangai Danial ngan Nureen...bleh wat kwn nie...:D

    ReplyDelete
  5. ske tgk danial senyum..

    manis...

    pelat2..leh tawan ngan adik shaye..

    hihi..

    ReplyDelete
  6. aisehhh..
    wowokkkk..
    angannn engeh2 arrr..
    dok iam-iam..

    nanial nak egi umah akak ara engan akak awa nehh..

    nak emput atang umah.. mama unyerr esday.. mama uruh ibu ara engan awa atang..

    ReplyDelete
  7. wah2!!!nak bwk keta tu gi maner???nak jemput damia ye....ummi bg green light!!!hahaha....

    ReplyDelete
  8. eh jap...ape maksud wowok akai bla bla tuh???x phm lak aku...
    ke danial ckp akai xder ke...hik..

    ReplyDelete
  9. aik ada lg ke gmbo kat GH tu..kahhhh
    wahhhh daniel nti besor sure dpt kete cam bapak die jugak....auntie nak satu bleh..nti leh bw arwen jln2 kahhhh

    eh sori...danial dah kena booking..hehehehe

    ReplyDelete
  10. salam shi3la, hehe.. comelnyer rupa kan.. adakah mungkin kerana beruk di sebelah tu yang menyebabkan danial kelihatan comel??? ngeeeeeee.. larikkkss..

    ReplyDelete
  11. dulu aku belikan kete kat danish..xmo plak die nak drive nye...skrg adek nk main..ngamok2 die pun nak gak..haihhh..anak2...anak2...kahhhh

    ReplyDelete
  12. danial..pasni leh lah bw auntie jln2 eh...kita tggl mama n papa kat umah buat adek...kahhhh

    ReplyDelete
  13. suke aku tgk danial ketawa...so kiut

    ReplyDelete
  14. hensem la anak ko, aku rasa macam ada iras2 muka ank aku..hahaha perasan

    ReplyDelete
  15. akil pun suke naik benda2 ni ..
    tp bile start benda tu gerak... start ler dia meraung2

    ReplyDelete
  16. akil pun suke naik benda2 ni ..
    tp bile start benda tu gerak... start ler dia meraung2

    ReplyDelete
  17. akil pun suke naik benda2 ni ..
    tp bile start benda tu gerak... start ler dia meraung2

    ReplyDelete
  18. pandai daniel yek mcm aiman gak suka bawa kete weii

    ReplyDelete
  19. El muka Danial mmg cute cm Mama dier....

    Niza aku tlg jawabkan ek apa Danial cakap tu "wowok akai ali ingang uluu la.."

    maksudnya..."beruk pakai tali pinggang dulu la" wakakakaka...pandai aku memahami...

    ReplyDelete
  20. aku nak tgelak smpi tguling2 nih.....lawak2....shiela ckp pelat Danial...smpi org confius apa dia ckp da...

    ReplyDelete
  21. Zura....Tima kasih kerana menjadik penterjemah bahasa anak haku...kahhhh..tima kasihh sebab tolongg jawab semua persoalan..huhhhh kurangg sikitt kerja haku,ader assistant tolong jawabkan...kahhhhh

    ReplyDelete
  22. huh, ada monyet kat sebelah...??
    ini betul2 punya off road ni.

    ReplyDelete
  23. ooo wowok tu beruk ke???aku ingt dia pgl ko wowok shiela...muhahahaha....

    ReplyDelete
  24. hahahaha....nasib baik x pggil mama dier wowok...lawak2..

    ~wowok itu sama color ngan keta tu...mula2 aku x perasan tau masa bc n3 nih...lps tu bila d'tenung2 mmg wowok..kakaka

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3