Thursday, 6 August 2009

Biru mata hitamku..

hakhakhakhakkkk gelakkk guling-gulinnggg hentak -hentak kakii.....pangggggg kasik penampor sedasssss supaya sedar diri...bluwekkk.
bukan la tujuan haku nak tunjuk kat korunk yang mata haku CHANTEK yerk kengkawan.....*tercapslock tang CHANTEK lak...*cumerrr tujuan haku supaya korunk tak salah anggap jerk....mater haku takder la secantekk mater diatas pader dasarnyer yerrrr.....
mater haku tanpa make-up...
sangat hodohhhh...kuyuppp cam hampehh..lebamm saner sini...ater pakai spec kann...dah soplohh taun tau haku pakai spec..maner la tak lebam saner sini..dahh tuhhh keninggg berserabuttt giler..memanggg haku bukan jenis orang yang suker taramm keningg kasikk nipis atau meruncing tuhh...
hahhhh niee setelahh haku pakai tepung gomak soploh gantang kat muker..haku bantaiii tarokkk jerkk aper yang ader....haku tak pandai makeup yerk kengkawan..tapiiii haku pandai mereka ciptaaa dan agak kretip dalam melukisss....kelazz ko jahhh...:P
Dan haku guner maskara XXL maybeline untuk mata haku yerk...tu pasal ler nampakk melentikk semacamm......owhhh siyess melentikk tau..ko takyahh beriya nak pakai bulu mater pelsu tuhh dah..nie ponn dah cukuppp.....maka kengkawan semua jangan tertipu yerk dengan ini pompuan ya...chaoooo..!!

23 comments:

  1. ada pulak tutorial mata.. hehehe..
    lawak jek akak nie
    tapi mata akak cantik..
    beso n cun gitu

    ReplyDelete
  2. akak mata saya pun lebam sana sini coz pakai spec..pastu cntik la mata akak..bulu mata lentik jea..cam ner nak wat jadik cm tu saya wat x penah jadik pun walaupun pkai maskara

    ReplyDelete
  3. kurang asam tul mata pun nk buat tutorial ye...wehhh pecah lobang la ko gtau org mcm mn ko cover mata ko tu jd cantik gitu...kekkee

    ReplyDelete
  4. yda..beli laaa maskara XXL tuhh sure lentikk...

    memula ko sapu yang maskara putih tuhh duluu kasikk panjang pastu baru taruk itam punyer kasik lebat..sekali sapu jerk..tunggu kering doluu..pastu baru sapu utk kali kedua dan seterusnyer kasikk kawwwww...kahhh

    ReplyDelete
  5. shi3la..bulu mate ko mmg lentik..akak pinjam bole??

    ReplyDelete
  6. zura...takper haku jujurr orangg...uhukk uhukk uhukk..

    ReplyDelete
  7. zura pembetulan..haku jujur orangnyerrr...kahh nak cakap gakk terang-terang..tadi tuhh tertinggal NYERRR..mhuahuahua gelak setan..

    ReplyDelete
  8. sgtt cantikk lor mata kamu... bling bling bling

    ReplyDelete
  9. haa suke pic yg dara sunti sgt2 suci..kahhhh
    gmbo after makeup tu mak oiii
    tu aku tau sgt2 bergantang2 tepung suji..kahhhhhh

    a'ah mmg cantek melentik makkk mata ko tu
    eh yg maskara putih tu cm mn plak eh...

    ReplyDelete
  10. El..kan maskara yang haku pegang tuh ader putih ngan itam kan.muler2 apply yg putihh tuhh dolu...kasik nampak panjang sikit bulu mater..pastu baru applykan yang itamnyer..kasikk lebattt..

    ReplyDelete
  11. gugugu!!! ingatkan tutorial pe td, hehehhe!! tp mmg tantekk tang mater turr..hehehe!!!

    p/s:comel lg akak tanpa mekap, natural beauty gitew! ;)

    ReplyDelete
  12. ha kak, mekap2 ni pon kami soker sesgt...

    ReplyDelete
  13. WAHHH SEMEK..

    ko jd transformer yekkkkkk..

    lawo tuuuu .. haku ni maskara xpenah ado dlm simpanan .. kahhhhh

    ReplyDelete
  14. cantek mata...ley la bg pinjam maskara xxxxxL tu ye....hik3x ;)

    ReplyDelete
  15. weh mata ko memang canti wooo...aku suker tgk ko nyer kening...sangat teratur jerk...tanpa mencabutnyer

    ReplyDelete
  16. macam artis. MK kan :)
    peace.

    ReplyDelete
  17. huhhhh akak..melentik sungguh yeahhh...hehehehe...santeq3!!!

    ReplyDelete
  18. MK???
    Maya Karin ke shi3la...
    pape je la

    yg pasti mata ko santek tau
    ko pun santek
    ikhlas neh...
    tak tipu tau

    ReplyDelete
  19. cantik sgt mata dia,besar..bulat..menawan...mata kite sepet..huwaaa~!!

    ReplyDelete
  20. kening ko dah lawa,touch skit2 jer. mekap simple2 je la,nak bersihkan nti..hahh..leceh ko. dulu aku rajin gak,skrg..malas..hahahaa

    ReplyDelete
  21. weii...komen lagi...

    tp kan ko mmg lawa pon....make up lg cantik la...banding aku nih..kekeke...make up pun x reti arr..

    ReplyDelete
  22. ingatkan tutorial pasal ley ubah mata jadi chantek dlm gmbar ke hapeker..hampas tol hang ni shiela

    ReplyDelete
  23. gambo yang ni tawon 2009 nya ...
    gambo yang tawon 2012 nye ada ?
    ^_^

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3