Tuesday, 17 November 2009

Alhamdulillah Syukur..Akhirnyer MISI Berjaya..!!

Haku nak share berita gembira nie....

tapi dah ramai pung yang teka

dah betul la tue...

Alhamdulillah...

Aku compom peknen

kalau tak salah haku dah 2 bulan kut


kali nie pon samer jerk macam haku ngandungkan Danial..mabuk kepayang tak sodahhh....tapi maser ngandungkan Danial dolu haku sampai kener addmited wad...sebab muntah tak berhenti...seminggu tau...harap kali nie taklah seteruk dolu....taknak lahhh haku addmited lagikkk...


haku skang nih takleh nak ngadap computer dalam tempoh yang lamer...15 minit pon dah bleh buat haku pitam..kener on off...thats why ler haku jarang hupdate skang...dan haku minta maap banyak-banyak pader korunk yang haku tak sempat nak jengah..slow-slow lahhhh yerr....


dah tue badan haku pon cam lemah juger..maner taknyer semua yang haku makan semuanyer muntah balik....penattttt hoooo...


dah masuk empat hari nie haku batuk teruk tau tahap bleh terkencing dalam seluwor.....huhu


tapi takper haku kener kuat dan sabor demi anak yang haku kandungkan nie kan...


korunk tolong doakan haku dan anak dalam kandungan haku nie sihat-sihat ajer yer...







41 comments:

  1. yeehaaa!!! tahniahh!!! dapat daniel member baru nanti, take care kak shila :)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH DARLING>..

    Semoga tabah menempuh term yg besh ni key ...

    ** ko doa2 tuk haku plak tau .. nk bby gurl plak ...

    ReplyDelete
  3. tahniahhhh...
    i tumpang happy dengar berita baik ni..
    takpe, yg penting jaga kesihatan...
    have enuf rest...semoga proses mengandung kali ni berjalan lancar dan sihat slalu..
    take care ya..
    :)

    ReplyDelete
  4. aku agak dah....
    congratssss ehh..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...Tahniah Sheila. Banyakkan rehat, makan makanan berkhasiat okay... :)

    ReplyDelete
  6. yahoooo ko peknen
    congrat congrat
    aku dah agak..hiksssss
    muntah!!!masok ward
    ish2..dasat jugak ler eh
    alhamdulilah lah ms aku peknen danish tu msok 3 bln dah ok..mkn muntah mkn muntah
    nk ngis jer tgk makanan semua kuar balik..hehehe

    ms peknen no.2..mmg best
    ape pun xde....tup2 dah banak
    heheheheh cam x banak jer
    alhamdulilah dipermudahkan

    apa2 pun shi3la
    take care ok
    jgn keje kuat2 eh
    bagi jer kat en.epai ko tu
    hiksss

    eh bila due date ko

    ReplyDelete
  7. tahiah ye shila..... hehhee insyaallah kita due same la ek ... nur pun baru test semalan +ve hikhikhik... take care ye.. jaga kesihatan selalu...

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah1......jaga diri bebaik ek....jgn lupa, jaga kshtan baby gak...

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH...syukur...betambah sorang lagi..jaga kesihatan no..sabo bebanyak le..sakit buatan org tu memang cam gitu...

    ReplyDelete
  10. tahniah sheila...
    take care,byk2 rehat ok.... :)

    ReplyDelete
  11. tahniah beb...succes gk ko yer...aku gumbira sgt...cm haku jer yg pregnan..hehehe..

    take care k...moga2 ko tak alah teruk kali nih..doakan aku moga ikut jejak lgkah ko yer..hikss

    ReplyDelete
  12. tahniah sheila...ko sudah ikut jejak langkah ku...ekekeke....yo lah harap2 ko x mabuk le peknen kali nie...aku pon kali nie ckup 31/2 bulan aku dah okeh...boleh telan je smue benda...tk cr yaa...

    ReplyDelete
  13. yeyeye..
    Tahniah
    Danial dapat adik laa pas nie

    ReplyDelete
  14. salam... tahniah bertambah umat kat muka bumi ni... insyaAllah moga segalanya selamat jangan ngidam bukan-bukan pulak.

    ReplyDelete
  15. ALHAMDULILLAH....daniel nak dpt adek... hmm..syiela jage kandungan tu yer.. mabuk2 tu biase la..tp ingat, spjng kite peknen, malaikat & sume makhluk Allah berzikir utk ibu mngandung.. tu yg best tuh..dpt kite pahala...

    ReplyDelete
  16. tahniah..
    jaga diri yer shila.

    ReplyDelete
  17. congrats sheila..danial bakal dpt adik..aku doakan ko dan baby dlm pewut sihat sentiasa..take care laling..

    ReplyDelete
  18. Congratulation!!!
    Semoga kamu n baby sihat.
    Doa daripd aku:)Aminnn:)

    ReplyDelete
  19. Sis Shiela..

    Waaaaaah..

    Danial sudah punya adik..

    Semoga semuanya selamat ya..

    Best amat Danial akan berteman kelak.

    ReplyDelete
  20. aku doakan ko n anak ko sehat sh3ila.. muga2 mendapat anak pompuan plak kali ni... AMIN....

    ReplyDelete
  21. waaaaahhhhhh!!!!!
    tahniah k shiela!!!!
    hip hip! horaaayyyy!!!!

    ReplyDelete
  22. congratessssssssssssssss....ehehee....smg peknen kali ni x sampai ke admit k...

    ReplyDelete
  23. waaaaaa..best..best..tahniah shila..

    ReplyDelete
  24. tahniah dik..

    semoga selamat mengharungi semuanyerr dengan selamat..

    isk..

    kak ni kan.. teringin nak baby boy..

    tak menjadikk jerr kan..

    urmmm..

    lom ader rezeki laa kanss..

    ReplyDelete
  25. hoyey hoyey
    ko peknen akhirnya shi3la
    emmm ptt r kembang semangkuk je kan

    ok la tu daniel pun da bosar kan
    uh danial bakal dpt adik

    ko take care eh
    jg diri
    jgn aktif sgt tau
    aktif blogging takpe
    hiii3X

    seronotnyeee

    ReplyDelete
  26. CIk Shila,
    Wah....ko dah peknen lagi...aku ni bile la agaknye kan...sadis sadis dan sadis..ape kate ko bagi tips kat aku?? kih kih kih..

    btw...jgn lelasak.aku tau ko tu mmg lasak orgnye..then...jage diri..

    Congratulations!!

    Hugs for danial :)

    ReplyDelete
  27. TAHNIAH3...sonoknye aku dengor..danial nak dpt adik....take care ek..

    ReplyDelete
  28. salam mek.. tahniahh yer....

    huhhhu aku punya simptomm mmg sebijik sebijannn mcm kamu hokehhh... aku dah 24 minggu pun still takleh nak tgokk pc gak... huhuhuhuh nengokk pun utk lepassss giann aku... huwaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  29. tahniah shiela. take care ur self k.

    ReplyDelete
  30. Congratz..Semoga mendapat anak2 yang comel cam awak...

    http://eyriqazz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. tahniah.....

    best lar ader geng lagi....biler due, yatie 04/08/10...

    ReplyDelete
  32. alhamdulillah rezki ko dah dtg...moga2 ko sabar dlm ujian yg bakal ko tempuh nie...aku doakan utk ko moga ko n kandungan sehat sampai melahirkan hendaknyerr..amin..

    ReplyDelete
  33. harap harap semuanya sehattt :)

    ReplyDelete
  34. Tahniah2 yer..rasanya aku owg last yg wish kat ko tahniah...

    ReplyDelete
  35. tahniah....

    patut la dah lama tak online...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3