Tuesday, 1 June 2010

Hotel First World Genting Highlands

Hotel First World not bad bagi haku...so haku share kat siniiii untuk korunk-korunk yang nak pegi bercuti dan nak lepak kat First World.

Motif kasik MAP....???
haku risauuuuuuuuuuuuuu takut korunk sesat kat atas tuhh hahh....kahhhhhhhhh


Lepak kat Hotel First World. Tak mahal sangat seratus lebih lebihhh jerk... compomm mampu punyerrrrrrrrrrr.......rate bilik boleh check it out Kat Sini

sangat ceria Hotel nie kalo tengok dari luar...macam-macam colour ado...teringat iklan kat TV cat Nippon ker aper ker tuhhh yang bergolek-golek cat berlari-lariannnn tuh...maser Danial kecik-kecik kan suker nau diyer tengok iklan cat tuhhh...asal iklan tuh jerk beria jerk diyer tengok, siap gelak-gelak lagikk tau.....

Katil yang selesa untuk kami bertiga...

Bilik tak besar tak kecik....sedang-sedangggggg jerk
Toilet pon tak besar tak kecik tapi muat laki bini kalo nak masuk mandi sesame...cumer takder tab mandi yerk..air pancut memancut jerk ader...

tempat bersolekkkkkkk.........yeahhhhhhh
Do not disturb..pasangan baru kawennnn nihhhh........

Antara kemudahan lain yang disediakannnnnn... tapi nie jerk la yang sempat haku hambekkkk ponn......


Ehhhhhhhhhhhh.................

nie gambor last year lahhhh...last year pong lepak kat First World jugakkkkkkkk.......Last year nyer story takder citer First World maka haku masukkan kat sini lahhhhhhh...huhhhh ai sangat setia dengan First World youuu.....!!!

sebab First World adalah sangat murahhhhh tak macam hotel-hotel lain..hotel-hotel lain agak mahal bagi orang-orang macam haku...bagi korunk yang ado-ado tuhh boleh lahhh lepak tempat best-best empat lima bintang katernyerrrr..... bagi haku nie pong dah cukupppppp janji anak ngan laki haku ader bersama.....sangat sorgaaaaaaaa.....!!!

Kalo nak lebih details pasal hotel-hotel kat Genting boleh check Kat Sini yerk.


4 comments:

  1. lady:eiii malu ai..haha

    dini : bestttt kalo ader laki samer-samer..hahaha

    zul: jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...!!!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3