Thursday, 14 October 2010

Proton Inspira yer namernyer..ader chan beli keta baru nihh..!!

Tengok blog En Epai tadi...

diyer posting proton nihhh.....errr ader hatey nak beli keta baru kerr.....wahhhh mak dah muler berangan dahhh nihhh, dok belakang sambil netek anak....hahaha...

nampak mewah jugak keter nihhh tapikannnn haku lebih suker MPV laaa...banyak sikit haku boleh sumbat lam keta tuhhhh...tetambah time balik kampunggg..hooo biler balik kampung bukan sebeg dua tapi berbeg-beg cakap lu...semakkkkkkk keta ngan beg sesajorkkkk..sebab tuhh haku ingat kalo nak beli keta lagik kali nie biarlah MPV....senanggggg nak sumbat beg segala, anak-anak pon selesa sikit...sedara mara nak menumpang pon tak segann...


chantek jugak tapi naper haku tengok macam kopiteh dari Mitsubishi jerkk.....
tapi haku suker kalo itammm nih...nampak elegant...kalo korunk nak tengok color len google sendirikk yooo....

Kredit picture dari blog yang laki haku hambek gambor keta nih..kalo nak marah ,marah ler laki haku yer..huhuuu...


10 comments:

  1. memang cantik...berkenan dengan design dia

    ReplyDelete
  2. lawo gak kak kete neh..

    tp lebih baik MPV la kak...hehe...
    mcm2 leh kasik sumbat...

    sokong akak membeli sebuah MPV!!

    ReplyDelete
  3. mmg cun lebih2 kaler maroon tu baru sat2 td tgk dlm tv hehehe..tp rugi je beli kete mahal2..baik beli MPV..miahahaha

    ReplyDelete
  4. mmg cantek beb....tp bleh berangan je la aku..kakaka..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3