Wednesday, 16 March 2011

Ngerinyer tengok video neh

Ngeri.Hanya itu yang terkeluar dari mulut haku tatkala haku tengok video neh.
Kita takkan pernah terduga bencana seumpama ini akan berlaku tapi kita perlu bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan kerna kita diasuh untuk percaya pada Takdir dari yang Esa.



Mudahan apa yang berlaku di Japan neh sedikit sebanyak memberi iktibar dan pengajaran buat kita. Negara sebesar dan semaju Japan pon boleh dilanda kemusnahan yang teruk apatah lagi kita.Kuasa Allah tidak akan pernah ada sesiapa menduga jauh sekali untuk menyangkal.


Semoga kita semua dilindungiNya.

Allahuakbar3x.







**Jommm join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.TQ dear ..!!**


10 comments:

  1. fuhh.nk bukak video tu pun rase.dup dap dup dap.
    hehe:)

    ReplyDelete
  2. the earthquake that hit japan last friday seems to be the worst in japan since last century katanya.. some of my friends there still trauma dgn kejadian ni walau pun they are all not directly impacted by the tsunami.

    ReplyDelete
  3. mmg ngeri kan kak..
    tp sedeh bile org permainkan kejadian neh...
    paling sedeh bile org pikirkan pasal duit dan saham menjunam...
    sedangkan tsunami tu blum berakhir..

    ReplyDelete
  4. ya Allah, betapa hebatnya kuasa bala Allah ni...

    ReplyDelete
  5. ya Allah... tak sanggup nak menghadapi nyer...nauzubillah... mintak2 dijauhkan lah dari bumi kita ni

    ReplyDelete
  6. risau memikirkan Malaysia.. huhu

    ReplyDelete
  7. yaALLAH..mmg dahsyat la..mudah2an kita semua dilindungi ALLAH SWT..betul, kuasa Tuhan tak mampu dilawan..kita cuma mampu berdoa..

    ReplyDelete
  8. insa-Allah ...moga negara kite dilindungi dr segala malapetaka

    re: hehe tu daftar utk msk darjah satu mmg awal thn..ni akak daftar utk anak msk darjah 1 taun 2013... kt sgor mmg kena daftar time umo anak 5 taun. hehehe

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3