Tuesday, 15 March 2011

Update Senarai Pemenang GA dan Pilihan Hadiah

Disebabkan ramai yang complen tak nampak senarai nama pemenang dan ada yang cakap tak boleh nak load gambar dalam entry neh senarai pemenang GA maka hari nie haku keluarkan list pemenangnyer. kalau tak nampak jugak tak dapek den nolongnyer yer..maaf banyak-banyak.


Kepada semua pemenang dibawah anda boleh memilih hadiah apa yang korunk nak yer. Tinggalkan komen disini kay. Hadiah telah haku hupdate supaya lebih jelas disini SENARAI HADIAH


Konsep Hadiah sapa cepat book diyer punyer yer.kalau korunk tak pilih nak hadiah apa means haku yang akan pilih untuk ko nanti so no komen selepas tuh yer..



1. http://chea94.blogspot.com/

2. http://ilovecontestblog.com/

3. http://ctzueirah.blogspot.com/

4. http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/

5. http://duniakuchieyda.blogspot.com/

6. http://mamaqari.blogspot.com/

7. http://misssecreito.blogspot.com/

8. http://zueannaleeya.blogspot.com/

9. http://contestyaya.blogspot.com/

10. http://fyqafullstop.blogspot.com/

11. http://fatinfasihah.blogspot.com/

12. .http://paklongsifu.blogspot.com/

13. http://reasonsofreality.blogspot.com/

14.
http://fatinlovecontest.blogspot.com/

15. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/

16. http://nettskerepek.blogspot.com/

17.
http://taufidris.blogspot.com/

18. http://mykidsinaction.blogspot.com/

19. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/

20. http://kontestmontestmummiey.blogspot.com/

21. http://akuolind.blogspot.com/

22. http://storybydini.blogspot.com/

23. http://mietos.blogspot.com/

24. http://anaelzahra.blogspot.com/

25. http://lovecontestverymuch.blogspot./

26.
http://munajatcinta88.blogspot.com/

27. http://sedetikilham.blogspot.com/

28. http://tiefazatie.blogspot.com/

29. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/

30. http://annaz79.blogspot.com/


yang bertanda MERAH ITU adalah yang dah kasik haku addres.yang lain address belum diterima. So harap dapat kerjasama.



Diingatkan lagi, haku tunggu korunk kasik addres kat haku sampai besok sahaja iaitu hari RABU. kalau besok pon takder lagik addres korunk haku akan anggap korunk takmo dan cabutan kali kedua akan dibuat.

HARAP MAKLUM.

Selepas hari rabu bagi yang tidak memberi address tidak boleh menuntut apa-apa hadiah dari haku selaku penganjur yer.

Keputusan adalah muktamad.



Jangan cakap haku tak inform, ko dah follow belog haku seharusnyer ko alert akan posting haku sebab ko join GA haku kan..So haku minta MAAF awal-awal kalau ada yang bermasaalah dengan keputusan haku.



Dah cukup lamer haku bagi tempoh untuk ko kasik address, so no excuses lah yer.Sebab pemenangnyer melibatkan 30 orang..haku taknak hold hadiah neh lama-lama. Takkan lah haku nak pegi post office setiap hari untuk post setiap hadiah.Hadiah hanya akan dipost semua sekali pada satu masa.Itu keputusan haku, Harap Maklong lagi sekali.



Haku harapkan kerjasama dari semua pemenang.

TERIMA KASIH.





**Jommm join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.TQ dear ..!!**




17 comments:

  1. kakak..saya pilih FM yg dari cameron highland...xdpt g sana...dpt FM pn jd la..huhu..tq byk2

    ReplyDelete
  2. ish.rugi yer kalau mereka terlepas peluang.
    klik satu HB untuk akak / che namnam:)

    ReplyDelete
  3. saya nak FM dari Cameron tu kak yer..
    hehehe...

    http://akuolind.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ramai lagi yg belum bagi...betul tu..tak kan nak buat kerja 2 3 kali kan....buang masa jer!

    ReplyDelete
  5. kaklong apa2 boleh,,,tak kisah..:))

    no.4,

    ReplyDelete
  6. salam ...k.atie dah email detail dua kali.tak dapat ke?ini email kak atie:

    azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. salam sheila..k.atie dah email detail semua...klu xder gak..nie email k.atie...dr semlm akak dah email.
    azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    klu blh akak nk FM CH tue..klu blm sapa booking lar...

    ReplyDelete
  8. shiela... akak dah emel alamat tuh pd 11-03 lepas... shiela tak dpt ker??? akak emel skali lagi yer... tp klu dah tak diterima xpelah... tp klu masih diterima, akak nak kura2 bkt merah tuh... tenkiu shiela...

    ReplyDelete
  9. shiela... klu diterima, akak bg alamat kt sini jerlah... blhla yer..

    Zuriana Zainol Abidin
    No 20 Stadium Darul Makmur
    25200 Kuantan, Pahang

    ReplyDelete
  10. ala...ifa bru je blik dr kg nie..huhu..kat kg xleh on9..melepas la..sob2..

    ReplyDelete
  11. salam kak..

    maaf..ifa bru je dpt on9 nie..sbb masa cti sklh ifa blik kg nie..sob2..so xleh on9..lgpn mak xsihat..huu..

    ifa xtau la nie diterima lg ke tak..
    sbb tgk xde pun latest n3 psl pemenang ga nie..

    ifa try je la bg details ifa ye kak..

    atifah izzati wahab

    JKR 533/3 Jalan Temasya Pantai,
    Batu Burok,
    20400 Kuala Terengganu,
    Terengganu.

    tq ye kak..
    ifa nak FM strawberry dr cameron highlands..tq kak..=)

    ReplyDelete
  12. tiefazatie:ok,dont worry.akak dah noticed dah pasal tuh..:)

    ReplyDelete
  13. ya allah..kak..maceh2...tak sangka..akak notice jg ifa yg kerdil nie..hee...maceh ye kak...=)

    pss...akak xmrh kan ifa wat n3 tue?ifa just nk ctt je apa yg ifa btuah..xde niat lain tau2..papepun tq ye kak..=)

    ReplyDelete
  14. Tiefazatie :hakak okeh jer,no problem.Silap hakak juger lambat reply tie..sorry..:)

    ReplyDelete
  15. eh...xpe kak..nape lak nak sorry..hihi..btw..tq so much kak!baru je dpt td FM strawberry yg cumil itu!best2..tq so much!

    psst..tgu esok n3 tq utk sis..=)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3