Friday, 11 March 2011

Senarai Pemenang GA ~ CONGRAT..!!!

Maaf buat korunk tertunggu-tunggu..*macamlah orang tunggu sangat konyer n3..kahhhh*
Hari nie haku keluwor kan senarai pemenang yang bertuah yang telah dicabut oleh Dak Danial.

Dan pemenangnyer adalah....drum roll please..!!




1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28.
29.30.

Tahniah kepada semua pemenang..!!

Kalau ikutkan hati haku,haku nak kasik hadiah pada semua yang join GA haku neh tapi disebabkan terpaksa ikut duit poket makanyer terpaksalah pilih ikut cabutan bertuah sajerk. Diharap semua berpuas hatey.Bagi peserta yang tak naik namanyer jangan la sedih-sedih pulak,nanti haku buat GA lain pulak yerk..Kalau ader Rezki InsyAllah tak kemana.

So kalau ada nama pemenang yang tak jelas tue bagitau yer..Semua pemenang boleh kasik Address di shiela_lk@yahoo.com .Haku kasik tempoh sampai hari rabu minggu depan. Sekiranya hari rabu ada yang tak kasik address lagik cabutan kali kedua akan di buat sebab haku akan anggap anda tidak berminat,selepas hari Rabu surat menyurat dan rayuan tidak akan dilayan yer.Harap maklum,Terima Kasih.

Hadiah hanya akan dipos setelah semua pemenang memberikan Addressnyer.Harap mendapat kerjasama dari semua pemenang.



ocay,Maaf dari haku kalau ada salah dan silap sepanjang menganjurkan GA neh.Harap ukhwah diantara kita tidak berakhir setelah tamat GA ini saja. Jengah-jengah dan komenlah sini selalu yer.InsyAllah haku akan jejaki anda semula nanti.

Terima Kasih pada semua yang join dan memeriahkan 1st GA haku. berjumpa lagi dilain GA/contest...:)

**Jommm join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.TQ dear ..!!**








40 comments:

  1. tahniah2 pd yg menang...walaa..mmg kreatif la u Shiela..nasib baik putera ko sanggup jd model..kalau Nureen..I'm sorry!hahaha

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada sume pemenang bertuah..

    nmpknye xde rezeki nak menang kat sini..

    ReplyDelete
  3. taw dahh....kalo main cabut2 ni mmg takkan naek la nama che puan stoberi. ngeh ngeh ngeh..
    takpe..ai redha...

    pssttt : takde ke lelebih FM stoberi tu.. miahahahah (eh..tadi kata redha... :P )

    ReplyDelete
  4. tahniah pd semua pemenang..

    ReplyDelete
  5. tahniah semua pemenang:)hehe..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ada juga rezeki sy :) no 25

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pemenang.Senget2 kepala nak baca nama2 pemenang he3

    ReplyDelete
  8. hohoho.,dini menang jgk la.,sayang danial byk2.,hehe

    ReplyDelete
  9. waaa..
    dalam banyak2,tak dapat jugak:(
    tahniah kpd yg berjaya:)!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. salam

    tahniah buat pemenang...

    dah baca habs tp tak jumpa nama pemenang,...huhu

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...naik jugak name...hehhehe...time kasih kak...

    ReplyDelete
  12. beb, sampai ati ko srh bagi address sampai rabu... alhamdulillah cute mum mention... eb induksi 2 minggu skang nih... hu2...

    tapi x per... eB dh emelkan address... tq yer ;p

    my emel: mamaaerish2@gmail.com

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.nama sy ada.. thanx! kejap nak send emel :)

    ReplyDelete
  14. ade 9 gambor tak leh nak nampak full... dah byk kali refresh, still gambor tak keluor semua.. boleh tak senaraikan semua nama... thanks

    tahniah utk semua yg bertuah.


    n3 terkini kakyong.com
    Andiya Adira si budak kuat nangis
    My Wordless Thursday (2)

    ReplyDelete
  15. Saya no 1..terima kasih banyak2

    ReplyDelete
  16. 1st time menang...tapi ramai pemenang..
    seronok macam ni kan...

    apa2 pun tqvm...
    menang no.4

    http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-sayangku-faish.html

    nanti kaklong bg email yer...

    ReplyDelete
  17. salam,saya menang...terima kasih banyak2 ke16

    saya dah email details

    ReplyDelete
  18. wah...alhamdulillah..saya di no.24...saya dah emelkan alamat
    thanks kakak & danial :)
    jom terjah entry pasal ni
    DISINI

    ReplyDelete
  19. thniah kpd pemenang2~!!

    syu x btuah lg..~

    ReplyDelete
  20. salam...
    ada jugak tersenarai...no 12...alhamdulillah..syukran dan murah rejeki tuan umah..

    ReplyDelete
  21. tenkiu danial sbb cabut nama aunty... nama aunty no 8 ittew... hadoii... smp senget pale aunty tgk sbb danial wat senget gitu nama aunty... hehehe....

    nanti akan emel secepatnyer yer... tenkiu skali lagi...

    ReplyDelete
  22. huhu siap ada drum roll bagai...

    ReplyDelete
  23. tak menang pun tak per la...
    seronok tgk gaya si comel cabut undi...
    seronok juga tgk puan penganjur posing ayu gitu!!

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah asid menang.. no2.. Thanks ye..

    asid dah anto emel.. tahniah kpd pemenang2 yg lain..

    :)

    ReplyDelete
  25. hik2...
    kite tk menang...
    tkpe2...
    atie tetap sokong blog akak!!!

    ReplyDelete
  26. Alaa . Budak Chomot takde pun .
    Huhu .
    Btw , the kids comeyy .
    Alolo . Cam nak cubit2 je pipi :D

    ReplyDelete
  27. tahniah kpd yg bertuah, x de rezeki zura kali ni...

    ReplyDelete
  28. alhamdulilah..ada rezeki kali nih..cabutan ke-15..
    saya dah hantar email dh kat akak..dapat x??
    emel saya:c_mulan@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah..rezeki chieyda ade..

    dah send email..mekasih..syg danial..

    ReplyDelete
  30. mintak copy gmbr nk wat entry..

    ReplyDelete
  31. che namnam mamaqari x perasan la mamaqari menang..email skang jgk..tenkiu sis..muaaahhh....

    ReplyDelete
  32. ramainye yang menang..tahniah untuk semua.cayalah..bertuahnye korang..:)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3