Wednesday, 6 April 2011

Jom Register HeartBeat Sekarang..!!

Terkejut beruk tengok amaun Heartbeat haku..!!

Lamer giler haku tak buka tengok HB akaun haku..tuhari haku buka baru ada beberapa sen jerk..ini entry pertama haku buat pasal heartbeat akhirnya-haku-join-jugak-heartbeat-jom.html. Entry tue haku bagitau haku join heartbeat.

kalau ikut tarikh kat situ adalah 28 jan 2011. Hari nie 06 April 2011 kan?
cer korunk kira jap berapa lamer haku berheartbeat...huhu



UPDATE : Haku terpaksa delete image diatas, atas sebab-sebab tertentu **ader org cakap haku menunjuk** So takmo menyakitkan hatey sesaper dan hatey sendirik jugak haku delete jerklah,bukan nyer susah sangat pon.





So sesaper yang belum join heartbeat moh ler join skang..nak tunggu sampai biler lagik..

korunk klik jerk banner kat atas tuh untuk join. nanti akan keluar macam kat bawah neh.




first korunk klik create account tuh untuk register akaun


then korunk isi jerk form yang diyer kasik tuh.Senang jerk stepnyer..








Lepas tuh korunk klik MY HB!Alffilliate tuh untuk tengok akaun korunk







lepas tuh jangan luper ambik code nyer dan letak kat belog. Senang jerkkkkk...






kalo korunk taknak clik kat HB haku tapi nak masuk ikut url diyer pon ok gak.Haku tak paksa pon. So kalau nak register macam tuh korunk klik jerk kat heartbeat seperti yang haku tunjukkan kat atas tuh..


Dan terima kasih pada yang sudi klik-klik heartbeat haku..terima kasih banyak-banyak yer.Nanti haku cashout haku buat GA okeh. kiter kongsi samer-samerrr yer..ewahhh..



Haku tengok kat situ ader yang join heartbeat bawah haku jugak "refer friends to register RM12.00" ..terima kasih banyak-banyak yer...



Sayangggg korunkkk banyak-banyakkkk...*klik-klik lah lagi yer..*



Sekali lagik haku nak ucapkan terima kasih pada yang klik HB haku..

kalau korunk nak tau sikit-sikit pasal heartbeat boleh tengok kat entry neh yer Bercerita tentang heartbeat


Jom join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.!!

21 comments:

  1. banyak tuh che namnam.
    share sikit kat kite !
    ^__.__^

    ReplyDelete
  2. izati: tengahh senyum sampai telinga nehh..hahaha..

    nabila:bolehhhhhhhhhhhhhh no prob....:)

    ReplyDelete
  3. huaa besh nyaa jum click2 kiko punya pulokkk wuwuwuuw :(

    ReplyDelete
  4. wahhhh..TAHNIAH kak..saya punya turn tah bila..hehehe...nanti nak buat tutorial gaklah..hahahaha

    ReplyDelete
  5. dtg2 singgah bc entry kakak,sambil klik2 heartbeat..saya baru je join lepas bc entry akak ni,nti bole la dtg klik saya plak..^_^

    ReplyDelete
  6. wallawey kak, ct pnye 64 sen x gerak2 dr dulu...huhu

    ReplyDelete
  7. acaner erk blh byk cm tu?
    kaklong nya dh lama gak,tak gerak2 dr ari tu,bg petua sikit!

    ReplyDelete
  8. wah, tahniah!!banyak tuu..

    ReplyDelete
  9. pergh... camne nak dapat canggini ek... dah join dah.. tpi sikit takpat per pon.. ke kena beli brg2 dia lu..

    ReplyDelete
  10. wah2 .. manyak tuuuuu

    leh open table

    ReplyDelete
  11. wah...best nyer..cammana bley dapat tu..nak gak..sy nyer dari 0.84 dari dulu smapai skrg...duk kekal situ jew

    ReplyDelete
  12. wah kak..banyak 2..leh belanje eh..hihi

    ReplyDelete
  13. korunk yang bertanya pasal HB neh nanti sy jawab yer,now sy nak cepat..nak offline dah..sory k..

    sabor tau..:)

    ReplyDelete
  14. kak Long: HB sy menjadik time sayer buat GA tempohari..maser tuh ramai yang haku klik kau,kau klik hakuu..

    ReplyDelete
  15. saper-saper yang dah daftar HB rajin-rajinlah promote kat blog,nanti follower akan join dan klik2 HB tuh..

    buat baik dibalas baik..tak giteww..?

    ReplyDelete
  16. hyazz: tak semestinyer janji ader orang klik-klik HB kiter atau register bawah kiter so dapatlah nanti..:)

    ReplyDelete
  17. tak sempat nak tgk imej yg hang dh padamkan kat n3 ni tu..uhu..
    kalo idak..leh ler akak tgk iye nya membelagakkan hang ke tak..kehkeh..

    ReplyDelete
  18. nabila baru masuk bulan 2 hari tu.
    hasil nye maseh belum puas.
    :O

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3