Wednesday, 6 April 2011

Lunch secret recipe

Lunch secret recipe by Che NamNam
Live Blogging by Che NamNam

Kome dah lunch ker?

Ini lunch haku hari nie.Seminggu sekurangnyer sekali haku mesti makan kek.Kalau tak makan kek rase tak puas jerk.haku memang gemor kek dari anak dara lagik sampailah dah mak dara pon masih setia ngan kek.paling haku suker kek cokelat@koko,tak kiralah kek cokelat@koko haper pon haku layannnnn jerk...

Tapi lately asyik kedarah secret recipe punyer kek la plak....dah tue si secret recipe neh wat hal plak pegi landingg dekaatttt ngan office haku pulakkk dah..hadoiiii rosak program..!!

8 comments:

  1. waaaaaaaaa lama tak makan secret recipe.sobs sobs.

    ReplyDelete
  2. klu mcam nie shiela...program nak kuruskan badan mesti terbang ke laut...huhuhu

    ReplyDelete
  3. cedapnya kalo sesekali dpt SR nie...tapi wat mse nie aku x leh nak telan cake lor...mual rsenya

    ReplyDelete
  4. dni: ko nak akak pos ker courier..huhu

    izzati: takper2 ko tengok gambar sudah yer...hahaha

    kak zai..uwaaaa itu la pasainyer...mamtiklaaa..

    yamtz:hahaha...takper dah ok nanti leh mkn..

    mamadam: satu slide tuh RM6.90.boleh tahan mahal gak laa..hahaha

    ReplyDelete
  5. shedappp......salahkan SR pulak..hahaha...nafsu tu kak patut disalahkan..hahahaha...dah minggu depan jangan SR dah...hahahaha

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3