Monday, 25 April 2011

Wakeup monday :in the beginning...



kenapa wakeup monday?

sebabbbbbbbb orang selalu kater monday blues,dan haku adalah diantara golongan orang yang berkata macam tuh.dah jadik macam mind set dah hari monday jerk mesti malas,hari monday jerk mesti blues,monday jerk mesti badmood..So haku nak change my mind hardly from monday blues to wakeup monday.

Hidup memang perlukan perubahan kalau kiter nak hidup ini menjadi lebih baik.Tidak perlu menunggu orang untuk membuka jalan tapi kita sendiri yang perlu mencari jalan yang terbuka agar kiter lebih menghargai jalan yang kiter telah temui.



Begitu juga dengan dunia blogging.Berblogging itu sendirik mempunyai mood yang kadangkala pasang tapi lebih banyak surutnyer.I've been considering for a couple months now about re-starting my blog with something new. yer semakin lamer berblogging mood pon sudah semakin down. I really need something yang akan buat haku kembali teruja untuk berblog dan berlog walking.

And hopefully I can make something yang boleh buat haku kembali seronok untuk berblog and make a few friends along the way, learn some great tricks and have fun! At least I'll have a records of the things I've made and thingking about.

Semoga hidup ini akan menjadi menjadi lebih baik dari hari-hari yang berlalu.insyaAllah.



Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!



~CNN~


Jom join haku,kiter kayo sesamer.Jangan luper klik HB haku kat bawah neh tau.!!


8 comments:

  1. ko dh makeup blog eh?... cantek... i lioke :)

    ReplyDelete
  2. bagus2..
    perubahan yang positif..:P

    dah follow sini..:p

    ReplyDelete
  3. semangat ko ye hari ni dipagi senin...hehehe. bagus²..amalkan selalu

    ReplyDelete
  4. Insyaallah..u can do it..u can do it..

    ReplyDelete
  5. yeahh...
    moga blog akak semakin bercahaya yeaa..hehehe

    ReplyDelete
  6. salam..manisssssssssssssnyaaaaaaaaaaaa!!!eh!mak budak yer bkn anakdara lg yer?hikhik.

    ReplyDelete
  7. cantik dah simple.. like3.. hehe
    hi salam kenal.. lia follow ye..

    ReplyDelete
  8. salam kenal cik nam nam..time kasih sudi menyinggah ke blog teman..mike oghang mane?comey sungguh anak2 mike :D

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3