Thursday, 1 March 2012

Abang tak puas hatey dengan mama dan papa



Situasi :Abang tengah sibuk dok membelek album kahwen mama dan papa.



Abang : mama,papa, abang nak tanya sikit neh

Mama : aper..?

Abang : kenapa mase mama ngan papa kahwen abang TAK DATANG ? *ambik kau capslock tanda haku pon terkejut ngan soklan tuh*

Mama : erk...!!
*papa diyer dah gelak keras perut dah..soklan macam nie pon boleh ader jugak...gluurppp*




Abang sambung balik belek album....

Abang : tengok..adeq pon tak datang jugak..apsal dua-dua pun tak datangggg...?

Mama : Abang ngan adeq takde lagi maser mama ngan papa kahwen tuh
*taktau nak jawab aper dengan harapan diyer paham laaa..*


Abang : maner boleh macam tue.Mama ngan papa kahwen mesti abang ngan adeq kena datang.Tak baik macam tue...
*muka seriyes giler...ngeri tengok...:P*





maser neh haku dah takleh tahan gelak dah benornyer,macam kelakar pon ado soklan budak bertuah neh ..nak jawab pon tak tau macam maner nak bagi abang paham konsepnyer..terus en epai menyampuk...

Papa : Takper takper nanti kalau papa kahwen lagik abang ngan adeq mesti datang k..

Abang : oraitttt..




ewahhhh ewahhhhhhhhhhh meriah nampak..!!
kemaen seronok ko jawab anak eh.
jentik telo kang baru tau.huh.



Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!

~CNN~

16 comments:

  1. hahahaaa...lawak le ko nye last statement kak oiii...gelak besau den bace ni ha...hahahaha...

    ReplyDelete
  2. kah3!!! hahhahahaha.....adoiii..!!

    ReplyDelete
  3. haha..lawak family yang menjadi...

    teruskan...

    ReplyDelete
  4. terbaek jwpn abah hahahaha
    caner lah dak daniel ni tya soklan gitu eh...ish2 advance bebeno hehe

    ReplyDelete
  5. SUSAH NAK JAWAB SOKLAN BUDAK2 KECIK NI KAN..

    ReplyDelete
  6. muahaha.. comelnye anak2 kan?

    ReplyDelete
  7. wahaha.. lucah sungguh perkataan jentik telo tu ..

    ReplyDelete
  8. hahahahaha memang kelakolah kamu...yang si abang pun kelakar jugak, sian abang jenuh pikir kenapa dia takde masa mama dengan papa kawin

    ReplyDelete
  9. hahah dak2 blum mengerti situasi begini. nak jawab karang ke lain lak pahaman diorg. sweet

    ReplyDelete
  10. hehehe, kan mamanya dah jealous. comel lah soalan budak budak kecil kan (:

    ReplyDelete
  11. hehhe... adoi... jenuh nak jawab tu (^^,)
    is datang respon untuk n3 'terharunya...' : kat rumah mang pantang tengok incik suami tinggalkan lappy, teruih sign out akaun dia, bukak blog is... hehe
    ada rezeki soon kena dapatkan sebijik untuk is sendri.. hohoh (^___^)v

    ReplyDelete
  12. behahhha !

    boleh gitu . sumpah gelak (=

    ReplyDelete
  13. hehehee...jawapan papa dia pun baguih gak tu...hehehe

    ReplyDelete
  14. Yelah..budak2 ni mcm2 perkara akan kuar tanda soal. Byk yg spontan lak tu, hehe..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3