Wednesday, 5 August 2009

Kronologi kelahiran Danial Part I

haku kan celik IT katernyer kannnnnnn.....
sedang haku gigihhh menaip dengan lancanggnyer sambil gelak santai sebelah tangan lagik bersms yer kengkawan....dan kemudiannyer haku meng-DELETE-kan kesemua hasil usaha haku itewwwww dalam sekelip mata sahaja...
pader firasat korunk apakah perasaan haku disaat ini....!!!

11 comments:

  1. msti masa tu rasa nak telan komputer jeakan..hehhehehehhehehhe

    ReplyDelete
  2. ko tak rasa ke mcm nak cincang je jari ko tu shi3la
    hiii3X

    mesti ko speechless atas keralitan ko tu kans
    sabo..sabo..

    ReplyDelete
  3. aku rs baik ko msok bilik romen lg bgs..
    x pyh nak fkir2 mende2 tu
    wat sakit otak jer..kahhhh
    tulahhhh lenkali fokus fokus fokus buat anak jer...len2 postponed..berdekah3

    yeyeyey arini buku baru
    smlm pas mghrib kan nifsu syaaban
    so..leh kah daku berubah mnjd lebih baik...kahhhhhhh

    nak plak mgu ni ujan jer
    wow syok kalo rogol2 ni kan..kahhhh
    shi3la..kat teluk intang musim ujan x...so bgs tuk mengawan..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. El..wehhh baru cakap nak jadikk baikk...dah merapu jugak kau..caaiiitttt takleh cayer langsungg

    ReplyDelete
  5. x leh eh ckp gitu
    x baik ke
    kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    abis tu aku kena jadi org skima je lah gitu...aje giler
    sat lg sure huby aku xmo kat aku
    sbb laki aku tau aku cm mn
    ari tu aku diam seribu bahasa pung
    dia dah tak tentu arah
    asal bini aku ni...diam jerk
    cakaplah..merepeklah..bebellah..tolonggg
    kahhhhhhhhh berdekah3...

    ReplyDelete
  6. frust nonggeng ko yerk...kesiannnn

    tu la laen kali jgn buat dua koje dlm satu masa...settle satu-satu la baru mantoppp..

    ReplyDelete
  7. kahhh sabo je la shi3la weh ..

    ** weh ko cm x kenal dak joyah tu .. ckp le nk jd baik tu .. kahhhh ting tong

    ReplyDelete
  8. shi3la...kdi kmbing tu a'ah mmg kat juru
    alahhh dah mkn kat ladang ternak kambing of kos lah ada bau2 kambing..takan bau unta lak...kahhhh

    kat situ bkn ada menu kambing aje..mcm2 ada...western...tomyam...aje ape ko nak pun ado....

    nota bijik: amboi tgk laki aku teringat tips romen tu ye....bgs la tu...nti nak romen igt ye..igt2lah sllu..kahhhhhhhhhh

    yahoooooooooooooo mlm ni mlm jumaat
    time bunuh SYAITANNNNNNNNN kahhhhhh

    ReplyDelete
  9. ko mmg celik IT weiii..dua2 tangan dgunakan sepenuh masa...naiya jerk...
    perasaan ko masa tu ek....hmmm aku rase kalu aku aku tekan DELETE tu smpi x leh tekan...kahhhhhhhhhhh...

    si EL tu mgkuk tul...dia rogol2 sapa la...aku rasa hg yg rogol laki hg kut nih...kakaka..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3