Thursday, 22 October 2009

maafkan mama sayanggg...


....maafkan mama sayang atas keterlanjuran tadi....



......ketahuilah sayang jauh disudut hati mama menapak seribu satu penyesalan..

.....saat kurenung wajah sucimu terasa selumbar kesayuan bermain dijiwa....

..Irama sendu terus berlagu mengesak tangis didada hati ...



.....bukan salah dirimu sayang tapi salah mama kerna tidak punyer kesabaran...

..maafkan mama sayangggg...

28 comments:

  1. Salam sheila...

    wahh.. sayunya hati baca .
    takper..
    sabar dan tabah okeh.
    Insyallah..anak2 akan faham.

    ReplyDelete
  2. naperr ko dik..

    ko TERmarah danial ke..?

    urmmmm..

    takpe laa..

    akak pon selalu gak TERmarah sara wawa tu..

    mmg camni lerrr..

    pas marah baru lerr SEBAK..

    huhuhuhu!

    dah2.. t bagi danial eskrim yerr..

    mesti anak teruna ko ok..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal juga untuk Sheila...

    ink sudah di'exchange'... :)

    Thanks...

    Wassalam.

    ReplyDelete
  4. sure shiela termarah or terbabap s danial kan...

    sama lah...sometimes, bila kesabaran berada di tahap senipis kulit bawang...terlepas jugak amarah kita pada anak2...

    takpe....marah utk kebaikan xde salahnyer shiela...tp lepas tu...minta maaf and terangkan pada dia kesalahan dia

    ReplyDelete
  5. ala sedih la pulak...
    bukan niat kite nak marah sesuka hatikan....

    ReplyDelete
  6. uiks....sedih beno ehh. ni mesti ko babab danial ni. siapa yg salah sebenarnya??

    ReplyDelete
  7. woi pe ko dah buat kat danial eh...smpi ko karang puisi tuk dia...hiksss

    ReplyDelete
  8. danial..mama hang buat pe kat hang eh
    dia tarik tinge ke...cubit perot ke...hahahaha

    ReplyDelete
  9. alah budak2 mmg noti...mmg lah menguji kesabaran...besalah aku pun penah gak buat kat danish tu...kahhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  10. besalah ibu mn x sayangkan anak...haa sok2 dia dah besar tgk blog mama dia...faham lah dia nti..kahhhh

    ReplyDelete
  11. danial..kalo danial kena ngan mama..meh duk ngan auntie EL..tupun kalo auntie dok sebelah umah kamoo ler..kahhhh
    sure mama kamo x kesah...sbb dia leh lah buat pojek besar ngan en. epal..kahhhh

    org tgh sedih2 aku lak wat lawak bodoh..hakttuiii

    ReplyDelete
  12. Ala sheila...

    biasala tu marah2 anak..

    marah tu tndanye sayang la...

    ReplyDelete
  13. mesti kes kak sheila tak tahan dengan kenakalan danial then marah die kan? takpe kak shiela, memang die akan majuk tp vee yakin semuanya tu untuk kebaikan diri die jugak. semua tu proses mendidik anak... :)
    takmo sedih2 taw...

    ReplyDelete
  14. biasalah tuh...bkn semua org mempunyai tahap kesbaran yg tinggi...skali skala ko marah or cubit menantu aku xper...aku x kesah...hehehe...

    ReplyDelete
  15. shi3la pesal pe ada dua org budak yg tak selesa tgk aku komen byk2...sure depa pun pulun sakan..x bleh tgk aku lebih skit sure depa tu nak lebih dr aku..kahhhh..

    ko x gelak ke tgk depa2 tu...
    ada aku adalah depa tu...
    oklah mls dah nk komen...
    bg chance kt org baru yg menang

    aku akan stop komen blog ko ok
    bubai

    ReplyDelete
  16. el...ko majuk ke? x mau komen kt blog shiela dh? eh2...sapa budak 2org tuh, meh aku nk puk dia...jgn peduli budak 2org tuh..biar depa la...

    ReplyDelete
  17. sayu yer aku bc n3 ko shiela...sedess2...

    ReplyDelete
  18. why shiela, ko tbabab danial ke, tmarah dier ke...ter..ter..ter...ala budak2 kan...depa bkn kesah pon apa depa buat...sabar byk2 k

    ReplyDelete
  19. lor nape plak ni ..

    ko mrah or pukul daniel ke?
    dulu aku pun gitu , but now kalau aku pukul tu niat nk mengajar.. syukur akil jd anak yg dgr kata..

    ReplyDelete
  20. ko pun bkn sengaja nk buat gitu kt danial kan...perasaan yg x dpt dikawal kan...mcm mn la aku ada bb nnti..hehe

    ReplyDelete
  21. nnti danial besar sok..dia bc blog ko dia tau la...betapa syg ye ko ngan dier.

    ReplyDelete
  22. alahaiiii...nape sedih nie..

    mesti termarah dan terbabap danial kan...

    biasa la tue, danial dah besar nanti mesti danial faham kenapa mama dia wat camtu...

    ReplyDelete
  23. alahhh EL jangan laa majukkk....tak meriah la blog haku takder komen kooo...

    kang En Epai tertanya-tanya plak maner ko ilangg..diyer dah muler sayang kat ko tuhh...huhu

    ReplyDelete
  24. Salam..
    neper nie??
    termarah daniel ker??

    ReplyDelete
  25. Danial Faham Mama..

    Bicara Hati Anak:

    "Jangan takut bersikap tegas terhadapku kerana sikap tegas kalian membuat aku merasa selamat."

    "Jangan terlalu memanjakan aku. Aku tahu, tidak semua permintaan aku yang perlu kalian turuti. aku hanya ingin menguji kalian.."

    ReplyDelete
  26. LOL..thanks dear..ko buat hati akak tersentuhh...love you

    ReplyDelete

TERIMA KASIH. Semoga Allah lindungi kalian <3